5. heinäkuuta 2014

Viikonlopuksi kotiin

Viikonlopuksi kotiin
Pitkästä aikaa ollaan molemmat kotona! Minä kotiuduin loman viettoon tasan viikko sitten (oho, kun on mennyt aika nopeasti) ja Lauri tuli eilen viikonlopun viettoon. Mistä tietää, että mies on kuin kotonaan?
1. Musta urheilukassi on ilmestynyt kulkuväylälle.
2. Reppu nojaa pöytään sekä läppäri että aurinkolasit kököttää pöydällä.
3. Taskut on tyhjennetty avaimista ja lompakosta sekä kello on riisuttu ranteesta.
Osa kolikoista on toki jo valahtaneena sohvan väliin. ^^
4. Pyykki helvetti kuivaa itseään parvekkeella.
Mutta mitä vielä puuttuu? No vaikka se että vaatteet on riisuttu palomiestyylillä makuuhuoneen lattialle, toinen sukka matkustaa sängyn alla ja toinen yrittää kovasti päästä pyykkikoppaan, partakone ja toilettilaukku löytyy jo eri paikoista sekä jääkaapista on hävinnyt muutama leipä ja maitoa. 

Parasta on kuitenkin se että He's back ^^ 

4 kommenttia:

  1. Hei! Luin postrauksesi Nike Free 5.0+ kengistä. Olen kuumeisesti etsinyt jo viikkoja niitä kaupoista ja netistä, mutta en löydä mistään. En edes ulkomaisista nettikaupoista. Mistä sinä nuo löysit tai onko sulla vinkkejä mistä voisin löytää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Et ole löytänyt, nyt ihmettelen kyllä äärettömän suuresti :O Nike Free 5.0 myydään Intersporteisa, Stadiumissa ja monissa muissa urheiluliikkeissä. Nike Free 5.0+ toki en osaa sanoa, noita kenkiä jotka siinä postauksessa on niin tuskin löytyy tuon värisinä mutta vastaavia kenkiä on urheilulliikkeet pullollaan. kannattaa katsoa esimerkiksi osoitteesta stadium.fi sieltä ostin juuri itsekin uudet Nike free 5.0 :)

      Poista
    2. Nuo free 5.0 ei miellytä mun ulkonäköä, niitä kyllä on joka paikassa näkynyt. Pitäisi olla juurikin tuoa 5.0+. Näitä en siis ensisijaisesti varsinaiseen urheiluun osta vaan ihan kouluun ja tallille :)

      Poista
    3. Selvä ja harmillista ettet löydä niitä mistään. Kannattaa kuitenkin tarkkailla esimerkiksi zalando.fi koska sieltä saattaakin löytyä silloin tällöin :) Voin linkata tähän kommenttiboksiin myös jos satun löytämään jostakin :)

      Poista