12. kesäkuuta 2013

Sadeasu

Sadeasu
Huvittaa kuinka paljon loppu viimein tykkään vesisateesta. Olin eilen aivan fiiliksissä kun sai pukea päälle kumisaappaat ja sadetakin. Jotenkin oletin ja muistin että sadetakki olisi ollut jotenkin hiostava, mutta muistin onneksi väärin. Minun oli vähän kylmä kun pyöräilin kaupunkiin vaikka olikin toi kumikuori päällä. Tosiaan vaikka satoi niin viihdyin ulkosalla. Inhosin nuorempana vesisadetta yli kaiken ja olin aina allapäin kun satoi, mutta nykyään en, varmaankin sen takia että oon oppinut pukeutumaan säänmukaisesti.

Kaupungilla ostosten teon lisäksi kävin äidillä kylässä ja käytiin vielä iltasella Ikeassa ostamassa parit jutut kesää varten. Kotona ei tullut vietettyä aikaa sateesta huolimatta juuri lainkaan. 
Tarkemmin noista sadevaatteista. Kumpparit on tänä keväänä ostetut Nokian Hait ja sadetakki on todellinen kirpparilöytö viime vuoden keväältä Tampereen Radiokirppikseltä. Sadetakki on leikkisän aakkoskuvioinnin lisäksi toiselta puolelta vuoletti. Sadetakin toi siis kääntää, jos tekee mieli olla musta-valkoinen niin laittaa aakkospuolen ja jos taas vähän hillitympi niin violetin puolen. 

Nautitaan nyt näistä sadekeleistä kunnes sit päästään nauttimaan heinäkuun helteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti