31. heinäkuuta 2013

Olkkari

Olkkari

 Vietin eilen ihanan päivän Helsingissä ystävien ja kavereiden kanssa. Kävin tutustumassa Kruunuhaassa vuodesta 2006 olleeseen Olkkariin, oikealta nimeltään Kruunukirppu & Olkkari. Se on Helsingin ehdottomasti parhain lasten merkkivaatteiden second hand shop ja samalla aivan super ihanien uusien ja käytettyjen huonekkalujen ja sisustustuotteiden puoti, osoittessa Mariankatu 12. Heillä on myös hyvä valikoima lasten leluja.


 Sisustajalle Olkkarissa on myynnissä mm. huonekaluja laidasta laitaan (lähes kaikki puodin huonekalut ovat myynnissä, joten puodissa kannattaa kävellä silmä tarkkana sillä myytävät huonekalut toimivat samalla puodin myyntipöytinä), räsymattoja, tyynyjä, purkkeja ja purnukoita, valaisimia ja kaikkea mahdollista. Tuotteet ovat sekä uusia että vanhoja.


 Puoti on sokkeloinen ja pieniä huoneita löytyy aina uusia kulman takaa. Suurin osa puodista on käytettyjen lasten merkkivaatteiden valtaamina. Valikoimaa on hurjasti eivätkä hinnat kuitenkaan huitele pilvissä. Vaatteita löytyy siis haarukalla, vastasyntyneistä 12-13 vuotiaille.


Puoti on ehdottomasti käymisen ja näkemisen arvoinen paikka, vaikka mitään ei ostaisikaan. Itse menen varmasti uudelleen käymään ja uskon että sieltä jää seuraavalla kerralla mukaan muutamia huonekaluja, purnukoita, ehkä joku valaisin sekä räsymatto. Puodin tuotteet ovat täydellisesti minun sisustajan makuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti