6. elokuuta 2013

Kesäilta mummulassa

Kesällä mummulassa

Pakko hehkuttaa eilisestä maanantaista. Aamulla päivä tuntui siltä että olisipa vaan jo tiistai, kuitenkin aivan mälsä päivä edessä. Toisin kuiteski kävi. Menin heti aamusta vähän yhdeksän jälkeen TAMK:in Kuntokadun kirjastolle ja viihdyin siellä peräti viisi tuntia tehden intensiivisesti opparia. Kyllä mulle se 4-5 tuntia on aivan maksimi mitä sitä pystyy oikeasti päivässä tekemään, ilman että ajatus katkeaa kokonaan.

No itse asiaan. Käytiin Laurin töiden jälkeen Turtolan Intersportissa katsomassa olisiko siellä mulle sopivaa reppua. Reppua ei kuitenkaan löytynyt tai merkki ja malli löyty mutta sopivaa kokoa ei ollut tarjolla. Löysin sit juoksuvaatteita poistorekistä . Sain 150€ tuotteet reilulla 50€. Ostin siis juoksutakin ja -caprit. Instagramissa varmaankin vilahtelee kuvaa kuhan ilman viilenevät, nyyh!! :( 

Siskon piti tulla illalla meille ja tarkoituksena oli värjätä hänen hiukset, mutta kun soitettiin ja kuulin että isä olisi menossa käymään mummulla niin päätettiin et mennään mukaan ja värjätään hiukset joku toinen päivä. Mummu oli keitelly mehuja aamu kuudesta alkaen ja kello oli yli kuusi illalla kun mentiin kylään ja siellä hän edelleen keitteli mehua. Asunto oli kuin pieni pätsi, keittiössä varmasti yli 35 astettä lämmintä. Saatiin vähän maiskutella punaisia viinimarjoja ja vadelmia sekä juoda lasilliset tuoretta mehua, nam. 

Summa summaarum. Sittenkin loisto maanantai ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti