7. helmikuuta 2014

Mitä seitsemällä eurolla saa kirpputorilta?

Mitä seitsemällä eurolla saa kirpputorilta?
Kävin tänään pitkästä aikaa taas muutamalla kirpputorilla ja SPR:n Kontissa. Vaikka minulla olikin lupaus että en osa mitään pukeutumistuotteita vasta kun toukokuussa niin en minä sellaiseen pysty ja kykene. Kuitenkin mietin mitä ostan ja harkitsen hitusen enemmän ennen ostopäätöstä, tarvitsenko kyseistä tuotetta todella. Edelleenkin kartan uusien vaatteiden ostamista kaupasta ja pyrin siihen että jos jotain ostan, niin ainoastaan käytettyjä. 
Bonuskirpputorilta löytyi Carharttin pipo 4€:lla, itse asiassa siskon hyvän kaverin pöydästä. Aivan uudenveroinen ja vaihtelua minun mustien ja harmaiden pipojen joukkoon.
Bonukselta löytyis myös Zaran ihana kukkakuvioinen toppi 2€:lla. Topissa on syvään uurrettu selkäosa ja se on hieman takapuolen päälle ylettyvä. Väripilkku vaatekatraaseeni.
Iltapäivällä käytiin Laurin kanssa vielä Lielahden SPR:n Kontissa. Siellä oli jonkin sortin tavaroiden ja paikkojen uudelleen järjestelyt käynnissä ja kaikki tavarat oli nyt jotenkin fiksummin kuin aikaisemmin. Ainakin itse osasin etsiä vaatteita ja muuta tavaraaparemmin kuin aiemmin. Hattu ja pantarekistä löytyi Seppälän villasekoitepanta 1€:lla. Olen jo kauan haaveillut tuollaisesta leveämmästä ja oikeasti napakasta pannasta, jota voin käyttää kun hiukset ovat kiinni tai auki. Tämä on muuten ihka ensimmäinen  Seppälän tuote, jonka omistan yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti