11. toukokuuta 2014

Täältä tullaan! - Tampere-Tikkurila-Tapanila

Täältä tullaan! - Tampere-Tikkurila-Tapanila
Siitä on pian viikko aikaa, kun sain kuulla sanat: "Meillä on tarjota sinulle töitä, oletko kiinnostunut?"

Puhelinsoiton jälkeen alkoi asunnon etsintä. Muutama tunti myöhemmin oli katto pään päällä, seuraavana päivänä lähdin selvittelemään kulkuneuvoasioita ja siitä päivä myöhemmin, sekin oli hoidossa. Muutoin viikolla hankin työvaatteita, kaivoin työkengät kaapin perukoilta ja tein listaa mitä tavaroita tarvitsen mukaani. Eilen lauantaina pakkasin osan tavaroista ja tänään loput. 
Vesisateesta huolimatta, hyppäsin fillarin selkään puoli seitsemän aikaa illalla, kera iso pinkin kassin. Vähän ennen ysiä olin Tikkurilassa ja vartti myöhemmin asunnolla. Luojan kiitos Google Maps on olemassa!

Tällä hetkellä pötköttelen mukavan oloisessa omakotitalon ullakkohuoneistossa ja kirjoitan tätä. Pian nukkumaan, huomenna on varmasti semi kuumottava päivä. iiks!!! Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Ei vitsiii kui jänskää, onnee ekaan työpäivään!! :) Siistiä että hyppäsit noin ekstemporee ihan täysin uusiin kuvioihin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Ehkä tää ekstemporee uskaltaminen johtuu siitä, että oon ehtinyt reilut 4 kk orientoitua siihen, että sitten kun tärppää töiden suhteen niin sitten mennään eikä meinata! ^^

      Poista