4. toukokuuta 2014

Hyvä päivä

Hyvä päivä 

Heippa, eilen oli kyllä niin viihtyisä päivä. Perjantaina olin Helsingissä työhaastattelussa ja alun perin piti lähteä jo illalla ajamaan Parkanoon, mutta päädyttiin lähtemään vasta lauantaina aamupäivällä. Me molemmat pakattiin tavarat reppuihin ja hypättiin autoon puoli yhdentoista aikaan. Parkanossa oltiin puoli kahdentoista jälkeen, syötiin lounas ja otettiin rennosti. Minä otin siinä samalla muutaman kuvan...


Se mikä tekee päivästä Happy dayn, on se että me juhlittiin L:n äitin syntymäpäiviä, mittariin tuli nimittöäin pyöreitä vuosia. Muut kutsun saaneet vieraat tulivat kolmen jälkeen. Viideltä kilisteltiin kuohuvalla ja vähän ennen kuutta kahviteltiin.

Onneksi ei ollut mitään erityistä pukukoodia, niin sai pukeutu siistiin arkiasuun. Paita on kirpparilöytö viime kesältä ja housut on Springfieldistä maaliskuussa ostetut.


Muuten ilta meni rennossa ja leppoisassa tunnelmassa. itse uskaltauduin juomaan muutaman lasin valkoviiniä. Osa lähti yhden jälkeen paikalliseen yökerhoon ja minä ja L:n isi mentiin kiltisti nukkumaan siinä kahden tienoilla. 

Suuret kiitokset juhlakalulle ja kaikille muille kanssa juhlassa mukana olleille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti