5. huhtikuuta 2016

Hiusprojekti


Joku on ehkä huomannut ja kuullut, että olen aloittanut pitkään kestävän hiusprojektin. Tammikuussa pohdin pitkien hiusten kasvattamisen aloittamista, mutta pysyin vielä lyhyessä. Helmikuun kampaaja-ajan peruin ja ennen New Yorkin matkaa kävin tutulla siistimässä vain niskaa sen verran että kehtaa olla reissussa ilman pipoa. Eli siis käytännössä edellisestä kampaajakäynnistä on pian 10 viikkoa aikaa. Yleensä kampaajalla on tullut käytyä 5 viikon välein. Julistettakoon hiusprojekti aloitetuksi!


Pohdin pitkään, että pitäisikö hiusprojektin aloitus siirtää kuitenkin suosiolla syksylle, mutta nyt kun vauhtiin pääsin niin en malta keskeyttää. Hiukseni kasvavat noin 3.5cm kahdessa kuukaudessa. Joten syyskuussa hiusten pitäis olla reilut 10cm pidemmät (jos kerran leikkauttaa kesällä) ja jouluna noin 15cm pidemmät lähtötilanteeseen nähden. Polkkatukan mittaista hiusta saa siis odotella reippaasti vuoden 2017 alkuun. Toinen juttu hiusten kasvatuksen ohella on se, etten enää värjää näitä. Luonnollinen hius ja luonnollisuus ovat minulle tärkeää!

Viime aikoina olen kulkenut pipo päässä, töissä oikeastaan tammikuusta lähtien muutamaa päivään lukuun ottamatta. Nyt alkaa kuitenkin olla ulkona sen verran lämmintä ettei pipon käyttäminen ole aina niin mukavaa. Täytyy siis etsiä kevyempiä pipoja ja varmasti katsella vinkkejä tämän mittaisen tukan laittoon. Hiukset menee nyt rumasti korvan päälle, otsatukka on kasvanut ulos mallistaan ja niskavillat sojottaa kahdeksaan ilmansuuntaan, oikeasti hiukset on nyt aika järkyttävät.


Onneksi tällä hetkellä ei ole mitään isoja juhlia (häät tai ylioppilasjuhlat) tiedossa. Tällä viikolla on siskon (isot) synttärijuhlat, joten sitä ennen täytyy kyllä kehitellä joku kampausmalli. Toinen ongelma tulee vastaa Ruisrockin kanssa, pirskatti! Saa nähdä kuljenko hattu, huivi vai lippis päässä niissäkin kekkereissä! ^^

Hiusten laitto vinkkejä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan!!!
Kyllä ne pitkät hiukset sieltä vielä tulee aikanaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti