2. huhtikuuta 2014

Pääkaupunki

Pääkaupunki
Tättärää, eilisen päivän vietin Helsingissä palloillen, kierrellen ja kaarrellen ja tässä muutama randomi eiliseltä!
 1. Aamuhetki
Lääkärin määräämästä kahvilakosta huolimatta join salaa kupin kahvia, jotta sain itseni hereille. Niin kun kuvan kellonajasta näkyy. Saatiin Laurin kanssa aamulehden lahjatilaus 12 viikoksi joskus helmikuussa ja eilen aamulla sain nauttia lehdestä niin että se piru vieköön kerrankin (ja itseasiassa tästä eteenkin päin) mahtui ruokapöydälle ilman että joutuu pitämään aamupalaa ikkunalaudalla evakossa. Lukasin lehden, join aamukahvin ja lähdin juoksemaan pienen lenkin.
 2. Menomatka:
Sain olla yksin isossa loossissa kuunnellen musiikkia ja nauttien hiljaisuudesta. Laitoin minun arvokkaat leggarit jalkaan :D Leggarien tarinahan on hyvinkin kirjava. Silloin kun aloitin amk-opintoni Seinäjoella ja meillä oli lukuvuoden avajaiset ja oli kasari-teema, niin ostin tuollaiset kukkaleggarit Seppälästä. Silloin sanoin: "hyi hitto miten hirveet, miten joku oikeasti kehtaa tällaisia käyttää" :DDDD No, siinä ne nyt ovat ja hyvin näyttää kehtaavan käyttää. ^^
 3. Kävely Kruunuhakaan
Köpöttelin heti Helsinkiin päästyäni Kruunuhakaan muutamalle Second hand mestalle. Ensin poikkesin Tuulia tuussa jonka jälkeen suuntasin Kruunukirppuun. Helsingisä oli puoli pilvistä, tuulista ja inhottavan ei-keväinen ilma. 
 4. Helsingin kadut
Ompas muuten surkea kuva, mutta eipä nyt ole parempaakaan. Helsingissä menisi varmaankin yksi päivä pelkästään kauniiden katukuvavalokuvien ottamiseen. Siinäpä muuten idea Helsinki visiitille. Ehkä toteutan ehkä en!
 5. Kruunukirpussa
Tuolla olen kuin kotonani. Maailman ihanin Second hand sisustusliike jossa olen koskaan asioinut. Kruunukirppu myy myös paljon uusia sisustustuotteita sekä käytettyä lasten vaatteita. Tällä kertaa rakastuin tuohon kampauspöytään. Unohdin vain katsoa minkä hintainen se oli! Lisäksi kävin muistaakseni yhteensä kymmenessä eri Second hand myymälässä UFF Freda mukaan lukien mutten oikeasti löytänyt mitään itselleni. 
 6. Helsinki-Tikkurila
Vähän ennen kuutta hyppäsin lähijunaan ja matkasin Tikkurilaan. Päivän kohokohtani, näin murun ^^ (10 päivää sitten viimeksi nähty :( ) Käytiin kahvilla/ teellä ehkä pääkaupunkiseudun säälittävimmässä ostoskeskus Tikkurissa, Konditoria Kulmassa
7. Paluumatka
Hyppäsin Tikkurilasta puoli yhdeksän junaan kohti Tamperetta. Junamatka sujui mukavasti katsellessa Katsomosta Kohdetta.

Ehkä halvin Helsingin reissu jonka olen koskaan tehnyt. Sain kulutettua rahaa matkakuluineen yhteensä reilut 25€ :DD Mikä ei siis ole yhtään huono asia tässä taloudellisessa tilanteessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti