28. huhtikuuta 2014

Kasvojen hoito

Kasvojen hoito
Kasvojen hoito on minulle nykyään erittäin tärkeä asia ja olen huomannut että kasvojen iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan näiden tuotteiden avulla.
1. Biotherm Biosource Cleansing mousse
Mousse on ollut käytössäni jo yli viisi vuotta, enkä ole löytänyt markkinoilta tätä parempaa tuotetta. Käytän tuotetta joka päivä, olin sitten meikannut tai en. Se on juuri minulle tehty! Mousse puhdistaa ihon epäpuhtaudet ja meikit, sopii myös silmämeikin poistoaineeksi. Se on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, se on helppo levittää, huuhdella ja on erittäin riittoisaa. Tuo 150ml purkki kestää käytössäni noin 10kk.

2. Dermosil Kasvovesi Vitamin E 
Löysin tämän tuotteet reilu vuosi sitten, kun sain vinkin kosmetologilta että suositeltavaa olisi käyttää E-vitamiinia sisältäviä kasvojen hoitotuotteita. Käytän kasvovettä noin joka toinen päivä ja yleensä ennemmin illalla kuin aamulla. Kasvovesi on hieman emulsiomainen, tekee ihosta samettisen pehmeän, tasapainottaa ihon pH-arvoa, on hellävarainen, alkoholiton ja koskteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasvovesi sopii kuivalle ja nomaalille iholle. Riittoisa 250ml pullo kestää käytössäni noin vuoden. Ehdottomasti yksi Dermosilin lemppareistani. 

3. Lumene Sensitive Touch rauhoittava kosteusnaamio 
Olen käyttänyt tuotetta tammikuusta alkaen noin kerran viikossa. Kosteusnaamio rauhoittaa tehokkaasti ihoärsytyksiä, punoitusta ja kuumotusta, saa ihon tuntumaan pehmeältä ja kimmoisalta. Se on väriaineeton, hajusteeton, parabeeniton eikä sisällä alkoholia, mineraaliöljyä eikä silikonia. Kosteusnaamio sopii erityisesti herkälle ja couperosa-iholle. Minulla on hieman tuota couperosa, mutta tämä kosteusnaamio häivyttää sen ja todella syväkosteuttaa ihoa. Suhteellisen pieni 75ml purkki kestää jonkun 3-6kk, koska talvella sitä tulee käytettyä enemmän. Ainoa miinuspuoli on että tuote ei ole kovin riittoisa ja sitä täytyy laittaa paljon kerralla iholle.
4. Dermosil Kasvovoide Summer Fresh 
Löysin tämän tuotteen viime kesänä Dermosilin poistuvista tuotteista. Tilasin ensin yhden purkin kokeiluun ja viikkoa myöhemmin tein toise tilauksen, koska tuote on aivan uskomaton. Käytän talvella kerran viikossa ja kesällä 2-3 krt viikossa. Kasvovoide on ravitseva ja siinä on erittäin kevyt ihoa päivettävä vaikutus. Se ei sisällä alkoholia tai silokonia eikä haise ”kissanpissalta” niinkuin monet muut päivettävät voiteet. Voide ei jätä rumia raitoja kasvoihin ja sopii kaikille ihotyypeille. Minun epäsäännöllisessä käytössä 50ml purkki kestää vuoden. 

 5. Dermosil Kasvovoide E 
Tämä on ihka ensimmäinen Dermosilin tuote jota olen käyttänyt ja se jäi samantien päivittäiseen käyttöön. Käytän tätä voidetta meikin alla. Kasvovoide hoitaa ja suojaa ihoa sekä ravitsee ja kiinteyttää. Se on koostumukseltaan kevyt ja imeytyy nopeasti, se on täysin hajusteeton ja sopii kaikille ihotyypeille. Kasvovoide on kätevässä ja hygienisessä pumppupullossa ja voidetta ei mene hukkaan. 50ml pumppupullosta riittää voidetta helposti yli puoleksi vuodeksi. Tämän Kasvovoide E.n siivittämänä pääsin eroon inhottavista finneistä, E-vitamiinin ansiota. 

6. Basiron AC geeli 5 % 
Siskoltani saaman käyttökokemuksen jälkeen hankin itselleni myös. Minulla on aika ajoin suupielin lähettyvillä ruusumaisesti finnejä ja tätä tuotetta kun levitän kolmena peräkkäisenä iltana niin finnit kuivuvat pois. Samalla kun käytän Basironia täytyy aamuisin muista käyttää tehokkaammin kosteuttavaa kasvovoidetta. Basiron on tarkoitettu aknen paikallishoitoon, sen sisältämä bentsoyyliperoksidi estää aknebakteerin kasvua ja edistää ihon kuoriutumista. Basironin 40ml tuubi on hyvin riitoisaa ja kestää käuan. 

7. Dermosil Silmänympärysgeelivoide 
Aloin käyttämään silmänympärysvoidetta reilu pari vuotta sitten kosmetologin suosituksesta. Talvisin yritän muistaa levittää voidetta päivittäin mutta aina se unohtuu. Kesällä tuotetta tulee käytettyä muutamana päivänä viikossa. Silmänympärysgeelivoide on kevyt, se pehmentää, kosteuttaa ja virkistää silmänympärysten ihoa, siinä on paljon kosteuttavaa glyseriiniä ja E-vitamiinia sekä pehmittävää karitevoita. Geelivoiteessa on niasiinia ja pantenolia jotka aktivoivat solujen aineenvaihduntaa, kosteuttavat, pehmentävät ja rauhoittavat ihoa. Siinä on lisäksi Hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta tehokkaasti ja tukee näin ihon kykyä säilyttää kosteutta ja Kreatiini suojaa ihoa ulkoisilta häiriötekijöiltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Silmänympärysgeelivoide on hajustamaton. 20ml pieni purkki on todella riittoisaa ja kestää käytössäni vuoden. Sitä levitetään vain noin nuppineulanpään kokoinen nokare silmien alle.

8. Anubis Best Cream 
On ostettu kosmetologilta maaliskuussa ja on aivan uskomatomman ihana tuote vaikka se ei haise kovin hyvälle. Mutta mitäpä nainen ei tekisi kauneutensa eteen, hajuhaitta ei siis häiritse minua juurikaan. Käytän voidetta kerran viikossa, koska se on todella kosteuttavaa ja kuivuu hitaasti. Best cream on Anti Age voide joka sisältää kollageenia, soija-, maissi- ja manteliöljyä sekä E- ja F-vitamiinia. Se ravitsee, uudistaa ja vahvistaa ihoa ja se on koostumukseltaan pekmeä ja kermainen. Illalla levitetty voide antaa seuraavaksi päiväksi kimmoisan ja sileän ihon, estäen ihon kuivumista, punotusta ja hilseilyä. Best Cream on tarkoitettu erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle, voiteessa on myös kevyt aurinkosuoja. 50ml lasipurkki voiteineen kestää varmasti pari vuotta. Uusin kasvojen hoitotuote ja lisää on saatava kun loppuu. 

9. Humektan perusvoide 
Olen käyttänyt tuotetta viime syksystä lähtien, se on apteekin rasvattomin hajusteeton perusvoide, joka sopii koko vartalolle mutta myös kasvoille. Käytän tuotetta aina kun kasvojen ihoa kiristelee. Voide on hyvin kevyt ja kosteuttava antimikrobinen perusvoide ja se sopii useimmille ihotyypeille, myös rasvaiselle ja akneiholle. Voidetta on myös hyvä levittää esimerkiksi auringonoton jälkeen, jolloin se kosteuttaa ja estää ihon hilseilyn. voide levittyy super hyvin. Perusvoide sopii myös kuivan kilveilevän päänahan hoitoon. humektania on saatavana useassa eri purkkikoossa, itselläni on tällä hetkellä 100ml purkki, joka varmasti kestää lähemmäs pari vuotta käytössäni.
Ensi viikolla tulossa meikeistä samanlainen tutoriaali! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti