30. huhtikuuta 2014

O. Zeropoint Compression Performance Calf Sleeves

O. Zeropoint Compression Performance Calf Sleeves
Sain testattavaksi Zeropointin Kompressiosäärystimet. Kärsin teini-iässä penikkakivuista, mutta silloin ei tällaisia ollut markkinoilla. Nyttemmin minulla on ajoittain pohjekramppeja ja olenkin nyt testannut näitä säärystimiä kuukauden ajan.
Mitkä ne ovat?
Kompressio säärystimet on suunniteltu käytettäväksi urheilusuorituksen aikana ja niiden erikoiskudonta ja saumaton rakenne antavat hyvän käyttötuntuman. Näistä kompressiosäärystimistä onkin tullut niiden toiminnan, käytettävyyden, helppouden ja käyttäjäkokemusten perusteella useiden käyttäjien ja eri lajiharrastajien ykköstuote. Ne tuovat lisää tehoa harjoitteluun ja ne sopivat erityisesti pohjekrampeista ja penikkataudista kärsiville.

Mitä niiden käyttö saa aikaan?
- Verenkierto on tehokkaampi, jolloin jalat saavat enemmän happea ja energiaa, jolloin suorituskyky on parempi
- Aineenvaihdunta paranee, jolloin maitohapot poistuvat nopeammin, väsymys vähenee ja palautuminen on nopeampaa
- Saat tukea jaloille, mikä vähentää pehmytkudosvaurioita, lihasjännitystä ja antaa kevyemmän tunteen jaloista
- Hoidetaan ja ennaltaehkäistään penikkatautia, akilesjänneongelmia sekä kramppeja 

--> Voimantuotto parantuu

Miten käytät harjoittelussa ja suorituksessa? 
Ennen harjoittelua ja suoritusta kompressiosäärystimet aktivoivat lihaksia ja herättävät aineenvaihdunnan, jolloin loukkaantumisriski vähenee. Harjoittelun ja suorituksen aikana käytettäessä kompression avulla saadaan parempi suorituskyky ja vakaus. Harjoittelu ja suoritus on miellyttävämpää ja tehokkaampaa ja vähentää huomattavasti lihasjännitystä.
  Huom. Älä käytä kompressiosäärystimiä pidempi aikaisessa palautumisessa, työpäivän aikana tai matkustaessa. Näihin käyttötarkoituksiin suositellaan Zero Point kompressiosukka malleja tai yhdessä kompressionilkkasukkien kanssa.

Pukemisohjeet 
Aseta säärystimet mahdollisimman suorana ja jätä yläresori n. 2cm polvitaipeen alapuolelle.

Tekniset ominaisuudet:
1. Fit & Flex yläresori, 2. Ilmanvaihto kanavat pohkeessa, 3. Pehmustettu säären etuosa, 4. Vahva saumaton kudos

Käyttökokemukset
Olen käyttänyt kompressiosäärystimiä nyt reilun kolmen viikon ajan. Puen säärystimet yleensä tuntia ennen harjoitusta (juoksulenkki tai saliharjoitus). Jaloissa tuntuma on tukeva, pohkeet ja sääret tuntuva tlämpimämmiltä, kuin ilman säärystintä ja jalkaterän verenkierto ehkä hieman heikkenee ja jalat tuntuvat kylmemmiltä. Mutta en ole huomannut että se olisi jotenkin haitaksi. Juoksulenkin aikana jalat väsyvät huomattavasti vähemmän, pystyy juoksemaan pidemmän lenkin eikä tule pohjekramppituntemuksia. Testasin säärystimiä myös 15km kävelylenkillä. Yleensä penikat kipeytyvät kävelylenkin jälkeen, mutta nyt ei kipeytyneet ja olen erittäin tyytyväinen säärystimien tehoon ja vaikutuksiin. Riisun säärystimet noin puoli tuntia harjoituksen ja suorituksen jälkeen. 

Pesu
Pesukoneessa 40 asteessa tai käsinpesu, ei rumpukuivausta, valkaisua tai silitystä

Mistä näitä saa ja minkä hintaiset ne ovat?
Kompressiosäärystimiä ja muita Zeropointin kompressiotuotteita voi ostaa useimmista hyvin varustelluista urheiluliikkeistä kuten useimmista Intersporteista. Myös Stockmann myy kyseisiä tuotteita. Etenkin jos asut sellaisessa paikassa, missä kyseisiä liikkeitä ei ole niin Stockmannin verkkokaupasta saa tuotteet kotipostiin. Tuotteen OVH. on 26.90 €

Vastaan mielelläni kysymyksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti