4. kesäkuuta 2014

Aarrearkku?

Aarrearkku?
Mitäpä naisen käsilaukusta tavallisesti löytyy? Olettaisin, että ainakin pieni taskupeili, puuteri, kampa tai harja, purkkaa, lompakko ja puhelin. Pidän itseäni toisinaan poikatyttönä ja minun käsveskasta ei kyllä aina löydy niitä tyttöjen juttuja. 

Laukusta löytyy aina puhelin, lompakko ja avaimet, ilman niitä en lähde mihinkään. Laukusta löytyy lähes poikkeuksetta myös kalenteri ja ipad mini sekä kuulokkeet jotta voin kuunnella pyöräillessäni, kävellessä tai julkisilla matkustaessani ajankuluksi radiota tai spotifyta. Nyt kesällä vakiovarustukseen kuuluvat aurinkolasit, silmäklaseja käytän vähemmän kesäisin. Olen opetellut käyttämään kelloa, monesti laitan sen aamulla laukkuun ja töissä sujautan sen ranteeseen. Kellon lisäksi laukussa majailee aina jokin koru, joko ranteeseen, kaulaan tai sormeen. Huulirasva on uusi tuttavuus laukussani, pyöräillessä huulet kuivuvat aivan mielettömästi. 

Minulla on hyvin harvoin meikkejä tai harjaa laukussa, satunnaisesti huulirasvan tilalla on huulipuna. Laukustani ei myöskään löydy purkkaa tai kurkkupastilleja eikä sinne keräänny koskaan mitään kuitteja tai lappuja. Pidän laukun aina siistinä. 

Oletko koskaan miettinyt, mitkä ovat sinun laukkusi tavallisimmat asukit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti