28. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin

Lomalla viimeinkin

Tämä nainen on nyt lomalla. Eilen suhteellisenkin vauhdikkaan työpäivän jälkeen suuntasin Järvenpäähän puistoblues iltamiin. Poljin ehkä elämäni hirveimmän pyörämatkan Töyrynummelta Tikkurilan asemalle, selässä iso 40 litran urheilukassi ja 30 litran reppu edessä eikä tässä vielä koko komeus, alla oli miesten pyörä ja matkaa poljettavana 4.7km. Hengissä selvisin ja Järvenpäässä vietettiin kostea ilta. 

 Taisin ottaa lasillisen viiniä liikaa, yhdistettynä huonoon viinapäähän ja harjoituksen puutteeseen, podin pienoista päänsärkyä ja heikkoa fiilistä herätessäni tähän aamuun. Muutama kuppi kahvia, pientä syötävää ja lepoa niin lopulta päivä lähti käyntiin.


Muutama hetki sitten kotiuduin Tampereelle omaan kotiin. Aion viettää kesälomani jotakuinkin Tampereella muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Mutta mitä kaikkea aion tehdä lomallani?! Aion viettää aikaa kavereiden kanssa, käydä kirpputoreilla, juoda aamukahvia parvekkeella, etsiä asunnon loppu vuodeksi Helsingistä, käydä auttamassa isää töissä, ottaa aurinkoa, lenkkeillä, nukkua aamuisin pitkään, pötkötellä viikonloppuna sängyssä ilman että on kiire mihinkään, mennä mökille ainakin yhdeksi yöksi, tehdä Road tripin johonkin kaupunkiin, syödä mansikoita ja herneitä, käydä katsomassa äitiä ja mummuja, hemmotella itseäni kauneudenhoitojutuilla, käydä elokuvissa ja mitähän kaikkea muuta kivaa jäikään sanomatta. Se selviää neljän viikon päästä.

ps. Neljän viikon tauon jälkeen yöunet omassa sängyssä kuulostaa luksukselta ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti