15. elokuuta 2015

Kuulumisia

Kuulumisia

Ihan mahtavaa huomenta kaikille. Kello on vähän yli kuusi aamulla, taivas on sininen, aurinko valaisee puiden latvat noustessaan ja on viikonloppu edessä, woop ^^. L nukkuu sikeästi (taas hän on valloittanut tyynyni, as always!!) ja minä aamuvirkkuna otan omasta ajasta kaiken irti. Rakastan aikaisia aamuherätyksiä (myös viikonloppuna), jos joku ei vielä sitä tiennyt.

Tänään ja tänä kesänä yleensäkin olen rakastanut yli kaiken kun olen saanut katsella aamulla ikkunasta ulos kun aurinko nousee. Toki osina aamuista katselen sitä aamulenkin lomassa. Mutta niinä aamuina kun on se ”The Suomen kesä” ovat aamut silti omalla tavallaan kauniita. Ne ovat kauniita, jos katsomme ja päätämme että ne on kauniita. Säätä kun kukaan meistä ei pysty muuttaman.

Tällä viikolla on ollut jotenkin aivan superfiilis kokoajan. Yhtenä isoimpana tekijänä superfiiliksiin on nukkuminen. Olen ensimmäistä kertaa YLI 365 PÄIVÄÄN nukkunut yöni valvomatta ja heräämättä kymmentä kertaa. Siis mitä?!... En tiedä mistä ne yhtäkkiä tupsahtivat, mutta totta se on. En jollakin tapaa ole vielä edes kunnolla tajunnut, että pystyn, osaan ja voin nukkua yöni valvomatta ja heräämättä kymmentä kertaa. Vihdoin sanan nukkuminen ääneen sanominen tuntuu mukavalta suussa. Lisäksi viikko on antanut paljon lämpöä ja aurinkoa, töissä on ollut leppoisaa, vapaa-ajalla on ollut rentoa, liikunnan harrastaminen ei ole ollut pakkopullaa (on tuntunut pitkästä aikaa ihan älyttömän helpolta juosta) ja mieliala on ollut kaikin puolin tasainen.

Arkipäivien liikunnat:
Ma: 105min juoksu
Ti: 75min juoksu + 60min työmatkapyöräily
Ke: 75min juoksu + 15min tehovatsat
To: 60min juoksu + 15min tehovatsat + 65min työmatkapyöräily
Pe: 75min juoksu + 45min RPV-sali

Juoksupainotteista treenaamista ollut jo pidemmän aikaa. Salitreenaaminen on edelleen kesäunilla, mutta se herää kun on siihen valmis. Itsensä pakottaminen salille saa vaan vihaiseksi, joten pysyn sieltä niin kauan pois kun siltä tuntuu.

Yöunien lisäksi hyvää fiilistä on tuonut kivuton vatsa ja turvotuksen vähentyminen, keskiviikon treffit siskon kanssa, ulkoilu työpäivän lomassa, ehdottomasti tämä come backin tehnyt KESÄ ja tietty se että ollaan taas L:n kanssa molemmat kotona.
- vatsa on ollut talveen ja kevääseen nähden paljon parempi, vaikka huonoja jaksoja on sattunut väliin. Loppu talvi ja alkukevät olivat aivan tuskaa, mutta kesäaika ja -loma näyttivät auttavan vatsaankin. Yleisesti sairastelu vatsan takia on vähentynyt ja olo on ollut paljon virkeämpi.
- tiistai-keskiviikkona sisko oli kavereidensa luona käymässä ja näin häntä töiden jälkeen keskiviikkona ennen kuin hän lähti takaisin Tampereella nauttimaan viimeisistä hetkistä ennen Turkuun muuttoa.
- töissä on ollut aivan huippua, ollaan ulkoiltu ja nautittu kesästä asiakkaiden kanssa.
- kesästä olen nauttinut muutenkin, tiistaina uskaltauduin ensimmäistä kertaa tänä kesänä lähteä pyöräilemään töihin (klo. 7.25) ilman pitkähihaista vaatetta (miettikää vasta nyt elokuussa).
- viikon hyvän fiiliksen kruunasi eilisen illan hyvin tehty sali (oksennusta lukuun ottamatta) ja kotiin tultua L tuli hetken päästä reissuhommista kotiin.

Nämä asiat, nämä pienet arkiset asiat, nämä tavalliseen arkeen ja elämään kuuluvat asiat ovat tehneet minut onnelliseksi. Arki on oikeasti aika huippua, vaikka se ei maanantaiaamuna siltä koskaan tunnukaan. Nyt kuitenkin jatkan aamufiilistelyä, katselen ikkunasta kun aurinko maalaa valolla puut latvasta maahan asti, kuuntelen lehtien huminaa avoimesta ikkunasta, lähden pian ulkoilemaan ja aloittelen viikonlopun viettoa.

Nauttikaa ja olkaa onnellisia ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti