28. elokuuta 2015

Syksyn pläänejä

Syksyn pläänejä 
Kesää on jäljellä enää kolme päivää ja syksy tekee sateineen tuloaan. Syksy on kaunista aikaa ruskan takia. Puista tulee koruttomia ja joka puolella näyttää avarammalta ja erilaiselta. Kotona täytyy sytyttää aamulla valot että näkee eteensä. Illalla ei ole enää valoisaa kun menee nukkumaan ja pussilakanan sisään täytyy ujuttaa täytettä lämmikkeeksi. Pitkähihaiset vaatteet saa siirtää vaatekaappiin käden ulottuville. Sandaalit täytyy muistaa vaihtaa tennareihin tai kumisaappaisiin. Ja pian on jo niin syksyistä että pyöräillessä täytyy käyttää aamuisin valoa, takeissa roikuttaa heijastimia ja vaatekaupoille juosta ostamaan läjä uusia pipoja, hanskoja ja huiveja. 

Syksy tuo tullessaan muutoksia liikuntaan. Työmatkapyöräily jatkuu lumen tuloon asti, viime vuonna työmatkapyöräily loppui joulukuun toisella viikolla. Osa aamulenkeistä vaihtuu aamusaliin, myös illalle tulee salitreenejä. Olen asettanut itselleni liikuntahaasteen. Tavoitteena on saada vatsalihakset näkymään selkeästi joulukuun puoleen väliin mennessä. Sen haasteen toteuttaminen alkaa 1. syyskuuta ja treenejä on kolmesti viikossa. Osan treeneistä olenkin jo suunnitellut ja osa valmistuu tulevan viikonlopun aikana. 

Lisäksi yritän löytää loppuvuonna jonkun uuden harrastuksen jota on yhtenä iltana viikossa. Pyrin menemään Tampereelle useammin, myös Parkanossa ja Turussa aion vierailla. Ennen kaikkea haluan pitää kiinni saavuttamastani arkirytmistä, ruokailuista, unen laadusta ja ONNELLISUUDESTA. 

Mukavaa syksyn alkua kaikille ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti