1. tammikuuta 2016

Joulukuun kohokohdat

Joulukuun kohokohdat
Joulun esivalmistelut: Aloitin joululahjojen hankinnan hyvissä ajoin loka-marraskuussa. Ne oli oikeastaan hankittuna jo Itsenäisyyspäivään mennessä. Paketointi oli terapeuttista ja siitä tuli hyvä mieli, koska tiesi että lahjojen saajille niistä tulee jouluaattona hyvä mieli. muuten esivalmisteluihin kuului marras-joulukuun vaihteessa Luciakulkue -valaisimen laittaminen keittiön pöydälle ja muutamien muiden valaisten laitto muualle asuntoon. Lisäksi ostin kaupasta järkyttävän määrän kynttilöitä, joita polttelin päivittäin. Nyt kynttilöistä on vain enää muutama hassu tuikku polttamatta.

Matka: Viikko ennen joulua saatiin vihdoinkin varattua kauan odotettu New Yorkin matka. Samalla aloitin myös matkan suunnittelun, koska olen kohteessa jo kerran aikaisemmin käynyt. Mitä nähtävyyksiä ja mitä tarvitsee shoppailla!! (lisää täällä)

Joulu: Aatto oli täydellinen ja muutenkin joulu oli juuri sellainen kuin sen odotin olevan. Jouluun kiteytyi perhe ja sukulaiset, lämmin tunnelma ja lumeton maa, lahjat ja herkut sekä Tampere ja Parkano. (Lisää täältä).

Uusivuosi: Vuosi vaihtui Tampereella rauhallisesti. Lähdin töiden jälkeen junalla Tampereelle ja olin täällä kuudelta. Isän luona saunottiin ja löhöttiin sohvalla. Vähän ennen yhtätoista hypättiin autoon ja käytiin viemässä kynttilä kaverini haudalle Vatialan hautausmaalle ja ajettiin siitä Hatanpään sairaalan rantaan katsomaan ilotulitusta. Poltin muutamat sädetikut ja lähetettiin kaksi ilotulitetta. 00.00 taivas täyttyi Tampereen perinteisellä Ratinan ilotulituksella. Sen jälkeen nopeasti lämpimään autoon ja kotiin nukkumaan peiton alle. 

Tässä vielä muut syksyn kuukausien kohokohdat: syyskuu, lokakuu & marraskuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti