28. tammikuuta 2016

Omissa häissä

Omissa häissä 

Tiedättekö sen tunteen kun vaan heräät yhtäkkiä, olo on outo, suljet ehkä silmät vielä hetkeksi ja katsot sitten kelloa. Se hetken sekunnin murto-osa kun tajuat kellon olevan tunnin enemmän kuin se pitäisi arkiaamuna olla. Päässä jänöjussi lyö kattilan kansia yhteen ja joku sisäinen ukkeli huutaa, "toimi, sinulla on kiire" 

Itselleni kävi näin juuri äsken. Kellon piti soittaa kuudelta, mutta heräsin omista häistäni vähän ennen seiskaa. Tänään on vapaapäivä liikunnasta ja ajattelin nauttia aamusta kerrankin. No se nauttiminen jäi nyt jollekin toiselle aamulle. Sen sijaan join pikakahvia, kävin pikasuihkussa ja no, tein kaikki pikana ja paniikissa. Koska töissä oli pakko olla kahdeksalta, pitkän palaveri rupeaman takia. Olin kyllä laittanut kellon soittamaan ja puhelimen laturiin kiinni, mutta olin unohtanut laittaa laturijohdon toisen pään seinässä olevaan pistorasiaan :D 

Nukuin kun tukki koko yön ja heräsin omista häistäni. Mitään häitä ei ainakaan tietääkseni ole vielä tulossa, lieneekö jokin enneuni. Ja juuri eilen sanoin Laurille että yöunet ovat olleet tällä viikolla todella katkonaisia. No nyt istun junassa, olen ihan aikataulussa (vaikka vettä sataa ja on pääkallokeli).

Mukavaa työpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti