3. joulukuuta 2015

Marraskuun kohokohdat

Marraskuun kohokohdat
Yhteinen arki: L:n pitkään kestänyt työmaa Raisiossa valmistui marraskuun ensimmäisellä viikolla ja sen jälkeen koitti yhteinen arki. Yöt ollaan nukuttu pitkästä aikaa arkena saman katon alla ja molemmat ovat käyneet kotoa käsin töissä. Meillä on ollut ihan huippua minun mielestä. Parasta on ollut ehdottomasti se että ei ole tarvinnut soittaa tai viestitellä kuulumisten vaihtamiseksi.

Silta 6-10: Silloin 2013 kesällä kun muutettiin kesäksi Tampereelle asumaan ja Sillan ensimmäinen tuotantokausi tuli niin jäätiin koukkuun kyseiseen sarjaan aivan täysin. Nyt marraskuussa aina maanantaina töiden jälkeen on ollut parasta kun ollaan saatu yhdessä katsoa edellisenä iltana esitetty jakso Areenasta. En vaan tiedä mitään parempaa sarjaa, vai voiko joku väittää että tätä parempi vielä löytyy?

Pilvet-aurinko-taivas -maalaukset: Tuntuu että ne syys- ja lokakuun aurinkoiset päivät vain jatkuivat ja jatkuivat. Olen saanut useana aamuna nauttia niin uskomattoman kauniista auringonnousuista kun olen tehnyt matkaa töihin. Niin superhienoja pilvi-aurinko-taivas -maalauksia, joita (tuntuu etten) ole koskaan aiemmin Suomessa nähnyt. Toivon että pian sataa lumi ja saan nauttia entistä enemmän kauniista pilvi-aurinko-taivas -maalauksista.

Tampere viikonloppu: Pitkästä aikaa suuntasin viikonlopuksi Tampereelle. Äidin kanssa vietin paljon aikaa. Lisäksi näin muutamaa kaveria ja kävin molempia mummuja katsomassa, toista kotona ja toista sairaalassa. On se Tampere vaan se minun koti, se jonne haluan palavasti palata keinolla millä hyvänsä. Sieltä kotiin lähtiessä tuntuu kun joku repisi sisuskalut irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti