12. kesäkuuta 2016

Kyytiä aineenvaihdunnalle

Aineenvaihdunta aivan uudelle tasolle

Kärsin ja olen kärsinyt jo useamman vuoden erilaisista vatsan toimintahäiriöistä. Toki asiaan vaikuttaa ärtyvä paksusuoli, jolla on usein keväisin pieni tulehdusvaihe päällä, kuten myös nyt on ollut. Suurimpana haasteena on viime aikoina ollut hidas aineenvaihdunta ja se ettei aineenvaihdunta toimi kunnolla. En ole uskonut mihinkään pillereihin tai varsinkaan niiden todelliseen tehoon. Sain kuitenkin vinkin yhdeltä vuosia samanlaisista vatsaoireista kärsineeltä naishenkilöltä, että Puhdas+ Vihreät kahvipapu-uute kapselit voisivat tuoda helpotusta.



Vihreä kahvipapu-uute on täysin laktoositon, gluteeniton, munaton, sokeriton, suolaton, hiivaton, tärkkelyksetön, maissiton, soijaton ja makeutusaineeton. Sopii siis minulle ja varmasti suurimmalle osalle ihmisistä. Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia kahvipapuja, jotka sisältävät klorogeenihappoa. Klorogeenihappo tuhoaa rasvaa, tasaa verensokeria, poistaa ylimääräiset nesteet, vähentää rasvan kertymistä, kuluttaa kaloreita ja antaa energiaa. Kuulostaa siis täysin laihduttajalle sopivilta kapseleilta, eihän nämä minulle sovi. Mutta ongelmana on se että elimistön energiansaanti ja liikunnan määrä ovat samalla tasolla kuin aiemmin, mutta elimistön energiankulutus on heikompi kuin aiemmin. Joten eikö nyt terve järkikin sano, että jos energiankulutus on pienempi kuin saanti niin siitä seuraa painon nousu?

Päätin ottaa kapselit kokeiluun ja lopettaa heti, jos paino lähtee putoamaan radikaalisti. Tilasin kapseleita Nu3 -verkkokaupasta ison purkin, joka riittää reilun kuuden viikon kuuriin. Käyttösuositus kertoo, että kapseleita voi ottaa 1-4 päivässä neljän viikon ajan kuuriluontoisesti. Aloitin kuurin toukokuun viimeisen viikonlopun lauantaina, eli siitä on kulunut nyt kaksi viikkoa. Itse otan yhden kapselin aamuin illoin, noin klo. 5-6 ja 18-19. Pyrin kuurin aikana siihen että klorogeenihapon määrä pysyy elimistössä vakiona, siksi erittäin säännölliset ottoajat.

Päivät 1-3:  Söin ensimmäisenä ja toisena päivänä neljä kapselia päivässä. Nesteet lähtivät liikkeelle ja vessassa sai ravata alvariinsa, myös öisin. Vatsaan kertyi jonkun verran enemmän ilmaa ja kolmantena päivänä vatsa tuntui olevan vähän sekaisin niin päätin pudottaa annoksen kahteen kapseliin päivässä. Olo ei ainakaan heti kolmen päivän perusteella muuttunut ja täytyi myös huomioida, että yleiseen turvonneeseen olemukseen vaikutti myös ”the best time” kuukaudesta päivät.  

1. viikko: Viikon aikana veden juonti lisääntyi ihanan lämpimien säiden vuoksi. Annostus pysyi kuudenteen päivään asti kahdessa kapseleissa päivässä, vatsa ei enää ollut sekaisin, ilman kertyminen vatsaan oli lakannut ja vessassa ei tarvinnut ravata alvariinsa. Kuudennen päivän aamulla otin yhden kapselin, illalla kaksi ja seitsemäntenä päivänä kaksi kapselia aamulla ja illalla. Vatsa oli seitsemännen päivän aamulla vielä ok, mutta illalla tuli samoja oireita kun kuurin aloitusvaiheessa. 

2. viikko:
Kahdeksantena päivänä palasin taas kaksi kapselia päivässä annokseen. Enkä ole sen jälkeen huomannut mitään niitä inhottavia oireita. Yleisesti olotilassa on havaittavissa muutamia muutoksia. Ensinnäkn elimistöstä on todella poistunut ylimääräistä nestettä, vatsa toiminta on ollut normaalimpaa ja paino on pudonnut vajaan kilon verran. Vielä on kaksi viikkoa kuuria jäljellä ja odotan saavani vietyä kuurin loppuun asti. Ainakin tällä hetkellä voin näyttää vihreää valoa kapseleiden toimivuudesta.

Palaan asiaan parin viikon päästä jonkun postauksen yhteydessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti