1. kesäkuuta 2016

Monta kertaa toukokuu

Monta kertaa toukokuu
Kerrassaan ihastuttava kuukausi, ystäviä, perhettä ja kesä, siinä ne tärkeimmät. No, ehkä joku uusi elektroniikkalaite saattoi tehdä kuukaudesta vielä entistä paremman.
Neljä päivää Tampereella: Ehdottomasti tämän vuoden tähänastiset ihmisrikkaimmat päivät. Tampere, perhe, sukulaiset, ystävät ja aurinko, en oikeasti tarvitse mitään muuta elämäänsä voidakseen hyvin ja ollakseen onnellinen. Taas kerran sain lisää voimaa, onnellisuutta ja hyvää oloa. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Tampereella on minun koti!

Kesä: Ihan uskomattomat kesäilmat. Aurinko ja lämpö tuli heti Vapun jälkeen tiistaina. Koko loppu viikko ja siitä eteenpäin ollaan saatu nauttia lämmöstä ja pilveettömistä taivaista. Toki väliin on mahtunut viileämpiä ja pilvisempiä päiviä, mutta pääasia että on lämmintä.

AVEKKI -koulutus: Kaksi päiväinen vauhdikas ja toiminnallinen koulutus. AVEKKI on toimintatapamalli uhka- ja väkivaltatilanteisiin ja erityisesti niiden ennaltaehkäisyyn. Koulutuksessa keskusteltiin paljon ennalta ehkäisevästä ohjasutyöstä ja jaettiin työelämän konkreettisia esimerkkejä, harjoiteltiin erilaisia kiinnipitoja, irtautumisotteita sekä itsepuolustukseen liittyviä keinoja ja menetelmiä. Ihan huippu kouluttaja ja koulutusporukka.

Kesäinen lauantai: Päivä jolloin suunniteltiin yhteistä kesälomaa, nautittiin auringosta, katsottiin Suomi-Venäjä välieräottelu pubissa ystävien kanssa ja korkattiin grillikausi.

Matkan varaaminen: "Voisin viedä sut Köpikseen, kun sinne oot usein sanonut haluavas mennä."


Uusi puhelin: Sanotaanko, että melkeinpä kuukauden paras asia, jos tätä nyt pystyy laittamaan samalle arviointiakselille muiden kanssa. Nyt pystyy soittamaan ilman kaiutintoimintoa ja kuulokkeita, ottamaan kuvia ilman sinikeltaista lopputulosta ja ilman puhelimen sammuilua kesken viestin kirjoituksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti