16. helmikuuta 2017

Kaikki hotellit ja motellit

Kaikki hotellit ja motellit

Meillä oli todella laidasta laitaan motelleita ja hotelleita. Yksikään ei ollut asuinkelvoton ja se on ehkä kaikkein tärkein. Oli uutta ja luksusta, vanhaa ja luksusta, mutta myös sitten hyvin vaatimatonta uutta ja vaatimatonta vanhaa.


Jerry'S Motel - 285 Lucas Avenue Los Angeles, CA 90026 US
- Herttainen vanhahko motelli ihan ydin keskustan kupeessa. Useasti reissun aikana palattiin tähän motelliin, koska sisäänkirjautuminen jäi mieleen. Piti soittaa ovikelloa ja hetken kuluttua vanhahko mies tuli luukulle ja kaiken kukkuraksi saatiin pieni paperikassi ”ruokaa” eli muffineja ja pähkinäpatukoita. Sympaattinen noin 10 huoneen motelli.


La Quinta Inn & Suites Kingman - 3419 Hotel Way Kingman, AZ 86401
- Vastavalmistunut siisti perushotelli. Iso huone ja aamiainen sisältyi hintaan.


Trump International Hotel - 2000 Fashion Show Drive Las Vegas, NV 89109
- Tunnettu, valtava hotelli, jossa yövyttiin kaksi yötä. Valtava 40 neliön huone, jossa keittiö ja iso kylpyhuone poreammeella. Huvikeskusmaksuun sisältyi huonepalvelu, SPAn, uima-altaan ja kuntosalin käyttö. Liekö vielä jotakin muuta. Reissun toiseksi lempparein hotelli.

La Quinta Inn & Suites Bakersfield North - 8858 Spectrum Pkwy, Bakersfield, CA, 93308 US
- Toinen La Quinta -ketjun hotelli. Kingmanin hotellia vanhempi, mutta vastaavat puitteet aamupalan kera. Bonuksena oli kuntosali, jonka olemassa olo selvisi minulle vasta kun oltiin lähdössä hotellilta pois.

Coventry Motor Inn -  1901 Lombard Street San Francisco, CA 94123 US
- Meidän tarpeisiin nähden erinomaisella sijainnilla ajatellen Golden Gate Bridgelle (50min) ja Alcatraz Islandin laivan lähtölaiturille (40min) menoa kävellen. Suhteellisen vanha hotelli, ehkä hieman nuhjuinen ja ulkoa kuului autojen melu aika paljon sisälle, mutta ei silti muuten mitään valittamista. Hissi tosin oli niin hidas että juosten olisi päässyt samassa ajassa 5 kerrosta alas kun meni hissillä yhden ylös/alas. Katoksellinen autopaikka oli plussaa, ei tarvinnut pois lähdettäessä seistä tihkusateessa kun pakkasi kamoja kyytiin.


Pelican Inn & Suites Cambria - 6316 Moonstone Beach Dr Cambria, CA 93428 US
- Ehdottomasti reissun lemppari. Ihanan muhkeat tyynyt, riittävän kova sänky, mukava peitto, kaasukäyttöinen ”sisustustakka”, ihana sisustus ja sijainti ihan meren rannalla. Jotenkin ihan täydellinen paikka pitkän ajopäivän jälkeen. Taisi olla myös kallein hotelli, eikä suotta. Tuntui oikeasti aika luksukselta, kuten kuva yllä kertoo.


Dunes Inn Sunset - 5625 W Sunset Blvd Hollywood, CA 90028 US
- Aika pieni huone, mutta tarpeita vastaava. Ja reissun ainoa sellainen ”no olis voinut olla ehkä vähän parempi”, kun kuitenkin kolme yötä yövyttiin. Mutta ei missään nimessä kuitenkaan huono.

Yhden yön hinta vaihteli n. 70-170€ välillä per huone. Jokaiseen motelli-/hotellihuoneeseen sisältyi valtaisa parisänky, paljon tyynyjä, yhteinen peitto, autopaikka, pikakahvia+vedenkeirin/ kapselikeitin/ kahvinkeitin (vaikka missään ei niitä käytetty), jääkaappi (paitsi Coventry Motor Inn) sekä suihku jossa ei ollut niin kutsuttua käsisuihkua. Näin jälkikäteen vaihtaisin oikeastaan ainoastaan tuon viimeisen motellin johonkin toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti