9. helmikuuta 2017

Tips 2: Autovuokraus

Tips 2: Autovuokraus

Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista! Mene Ebookersin nettisivuille, joka näyttää vuokraamojen eri hinnat. Kun hyvä löytyy, niin kannattaa käydä Googlen kautta lukemassa kyseisestä vuokraamosta kirjoitettuja arvosteluita. Sieltä voi paljastua yhtä sun toista, kuten meille kävi. Jenkeissä on pääasialla aina peruutusturva niin hotelleissa kuin autoissa, mutta varmista että sellainen on olemassa. Mehän vaihdettiin autovuokraamoa vielä edellisenä iltana ennen reissuun lähtöä.

Autot on kategorioitu koon mukaan. Ei kannata ottaa mitään pientä kolisevaa kippoa. Auton valinnassa kannattaa ottaa ennen kaikkea huomioon matkalaukkujen määrä, mutta myös matkustuskohteen sää ja auton käyttötarkoitus. Meillä oli mukana kaksi matkalaukkua ja yksi lentolaukku. Ne mahtuivat juuri peräluukkuun. Jos meitä olisi ollut kolme niin auto olisi ollut säilytystilaltaan liian pieni.


Meillä oli lentokentältä ilmainen bussikuljetus vuokraamolle. Pienen jonotuksen jälkeen päästiin vuokraamon tiskille. Näytettiin varauslappu ja ajokortti, käytiin yhdessä läpi yleiset sopimusehdot ja sitten tyyppi tarjosi vielä lisävakuutuksia ja navigaattoria. Tämän jälkeen nimi paperiin ja matkalaukkujen kanssa ulos. Ulkona meidät ohjattiin kyseisen autokategorian alueelle josta saatiin itse valita haluamamme auto.

Valittiin lähes tulkoon ensimmäinen vastaantullut auto. Meillä oli reissun ajan allamme Ford Fusion. Ihan mielettömän hiljainen menopeli ja loistavana ominaisuutena musiikin kuuntelu bluetooth yhteydellä ja USB-lataus.

Ajettiin noin 2000 mailia eli noin 3200 km. Auton vuokraaminen 12 vuorokaudeksi bensoineen maksoi 370 € + 100 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti