4. syyskuuta 2015

Ajattelin vaan, että onko ok…

Ajattelin vaan, että onko ok… 
… myydä mummulta saatu vohvelirauta joulupäivänä kun sen on saanut lahjaksi jouluaattona. Minä niin suuri vohvelien ystävä. 

…olla kateellinen lapsille siitä että heillä ei ole stressiä elämässään. 

…syödä viisi appelsiinia aamupalaksi. 

…kärsiä kotikoti ikävästä kesäloman jälkeen. 

…hommata selfiekeppi ja jättää käyttämättä sen takia että se on noloa. Minua pidettäisiin varmaan idioottina sellaisen hankkimisesta. 

 …että hankkii itselleen kuntosalijäsenyyden ja kärsii huonoa omaa tuntoa kun kuntosalilla käyminen tuottaa vaikeutta ja siitä syntyy päivittäin mielessä pyörivä stressin aihe. 

… vetää herneet nenään kun yrittää soittaa videopuhelua ja mikään palvelu ei suostu toimimaan jommalla kummalla puhelun osapuolella ja jättää juttelu väliin kokonaan. Ihan vaan koska nenä on täynnä herneitä. 

…laskea päiviä Sillan jatkumiseen. Okei, ensitreffit alttarilla alkoi onneksi tällä viikolla niin tuli elämään jotain TV sisältökin. 

…löytää pakastimesta neljä kuukautta sitten pakastettu kanapaketti joka on ostettu -30% hinnalla (kun nyt kerran halvalla) ja heittää se roskiin. kun kerta on opetettu että pari kuukautta pakastimessa maanneet ruuan saa heittää menemään. 

…lähteä töihin niin järkyttävällä kiireellä, että unohtaa laittaa rintaliivit päälle. 

…sanoa miespuoliselle työkaverille, ”voi kulta pieni” kun hän reppanana istuu toimistossa koneen ääressä ja tuskailee kun aivokapasiteetti ei riitä sähköpostin lukemiseen. 

…ihmetellä isosti sitä, miten joillain mummolla riittää mielenkiintoa valittaa (kirjoittaa lappu pyörän satulan päälle) kun pyörä on laitettu pyöräkellarissa 5 cm väärään kohtaan. 

…kaivata ajoittain kotikotiin ja haaveilla tulevaisuudessa samassa talossa asumisesta oman perheen kanssa. 

…luistaa illalla hampaiden pesusta sillä verukkeella, että reikiä ei ole ollut koskaan hampaissa. 

…olla niin koukussa omenoihin, että niitä lähdetään hakemaan kaupasta vaikka viidellä aamuyöstä. 

…valvottaa toista sen takia ettei saa itse nukuttua. 

…käyttää kymmenen vuotta vanhoja shortseja, vaikka niissä on haaravälissä 5cm halkaisijaltaan oleva reikä. 

…inhota niin paljon poronkäristystä, että oksentaa ennen kuin saa edes nielaistuksi. 

…että päivän paras hetki on se, kun saa herätä aamulla 4.30 ja olla ja möllöttää hiljaisuudessa juoden kahvia ja lukien blogeja. 

…etten raski ostaa 13€ maksavaa lohifilettä mutta 99€ juoksutakin kyllä raskin.
 
…et koen tarvitsevani nykyään lähes kaikkiin vaateostoksiini poikaystävän mielipidettä vaikka loppukädessä en piittaa hänen mieltymyksistään. 

…ajaa päin punaisia pyörällä kun liikennevaloissa seisoo äiti kahden lapsen kanssa ja opettaa lapsille miten liikennevaloissa tulee käyttäytyä. 

…viettää lauantai-ilta poikaystävän vanhempien kanssa istuen sohvalla kun tarjolla olisi rauhallinen rantasaunailta auringonpaisteessa. 

…tuntea palavaa rakkautta erilaisia vihkoja kohtaan ja osta niitä kaappiin seisomaan. 

…olla niin laiska rasvaaja, että jalkapohjat näyttää halkeilevalta mannerlaatalta. …pitää motkottaa siitä, että mies sanoo ehkä kerran puolessa vuodessa ne kolme sanaa. 

…selata päivittää Instagramia vähintään 10 minuutin välein kotona ollessa. …ihailla ihmisiä jotka osaavat rennosti nauttia elämästä, kuin itseäni joka elää elämää kuin viimeistä päivää. 

…pyytää tuparilahjaksi silitysrauta ja käyttää sitä kerran vuodessa, jos silloinkaan. 

…syödä monta rautavalmiste -kuuria putkeen ja todeta, että edelleen hemoglobiini 105. 

…haaveilla salaa laulajan urasta, muttei uskaltaa esittää edes onnittelulaulua omalle poikaystävälle tämän syntymäpäivänä. 

…mennä arkena kahdeksalta nukkumaan ihan vaan siksi ettei ole muutakaan tekemistä. 

…alkaa siivoamaan aina, kun joku ottaa päähän. 

…rakastaa palavasti vesisateella urheilua. 

…olla muija ja silti käyttää miesten huppareista vaikka mahtuukin niihin kolmeen kertaan. 

…pyytää miestä laittaan pyykit kuivumaan kun itse ei jaksa ja mennä salaa korjailemaan ne ”oikeaan” kuivausasentoon sen jälkeen. 

…haluta lopettaa juhlapäivinä tupakanpoltto, mutta sortua heti seuraavana arkipäivänä. 

…mennä uutena vuotena nukkumaan kymmeneltä vaikka koti on täynnä juhlakansaa. 

 …jos ei edes yritä jotakin repeteerausjuttua vaan pyytää heti miestä tekemään, koska ”tää on miesten homma”.

Näitä minä vaan olen kelaillut. Oletko sinä koskaan kelaillut samoja asioita? Onko sinulla joko onko okei mikä on jakamisen arvoinen? juuri nyt ehkä hitusen jopa häpeä itseäni että tohkesin julkaista listan, mutta tässä se nyt on ^^

2 kommenttia:

  1. Ihan huippulista, pitää palata tänne laittelemaan omaa listaa ;) On vain sen verran hektinen aamu, ettei kerkeä just nyt!

    VastaaPoista