15. lokakuuta 2015

Merimies kirpputorilta

Merimies kirpputorilta
Opiskeluaikana kadehdin toisinaan Mintun mustaa olkalaukkua, taisin joskus jopa kokeila miltä laukku näyttää ja tuntuu käyttää. Yritin muistaessani etsiä tätä olkalaukkua myymälöistä ja verkkokaupoista, mutta joka puolella sanottiin: "olkalaukku on poistunut myynnistä, se on loppuunmyyty kaikkialla". Unohdin koko olkalaukun kun opiskelut päättyivät, se oli unohduksissa reilun vuoden. 

Se taisi olla tammikuuta tänä vuonna, kun törmäsin ensimmäistä kertaa vuoteen kyseiseen olkalaukkuun. Näin sen kaupungilla yhden naisen olalla ja siitä sen metsästys sitten lähtikin. Kotiin päästyäni menin heti Facebookin Marimekko-kirppikselle, mutta petyin, koska ainuttakaan yksilöä en löytynyt. Katselin nelisen kuukautta viikottain josko joku raaskisi luopua ja myydä omansa pois. Tuntui jokseenkin turhauttavalta ja tylsältä. 

Kesällä niitä alkoi yhtäkkiä tulemaan myyntiin käytettyinä, mutta hinta oli joko liian korkea tai sitten joku oli ehtinyt ennen minua sanomaan, ostan. Mutta viime viikon tiistaina eksyin sattumalta töiden jälkeen jälleen Marimekko-kirppikselle, klikkasin laukut kansiota ja rullaaminen sivun alas. Ja siinä SE oli! Myynti-ilmoitus oli laitettu 10min aiemmin ja ehdin sanoa ensimmäisenä, ostan. Tänään hain sen postista. Se on täysin uudenveroinen, ihan kuin sitä olisi vain muutamia kertoja käytetty. Nyt laukkukokoelmastani löytyy jälleen yksi aarre, Marimekko rakkaus on ikuista! 

Marimekko Merimies musta// -65 % OVH// Facebook Marimekko kirppis

1 kommentti: