7. lokakuuta 2015

Keskiviikon fiilikset

Keskiviikon fiilikset
 
Täällä elellään parhaillaan epätavallista keskiviikkoaamupäivää, koska olen kotona. Ääni alkaa palailemaan hiljalleen normaaliksi, joskin hieman huolestuttaa että täytyykö antibioottikuuri vielä uusia. Kahdeltatoista alkaa neljä tuntia kestävä autismikoulutuksen kolmos moduuli pitäjänmäessä, mutta sitä ennen ajattelin vähän sisustaa kotia talvimoodille ja hakea vaaterekin kellarista. Jos hyvin käy ja jaksan niin käyn koulutuksen jälkeen hakemassa hulluilta päiviltä finnkinon leffalippupaketin ja uskaltaudun lenkille. Täksikin päiväksi on luvattu nättiä syysilmaa, joten ehkä siitä olisi hyvä nauttia. Sitä kun ei koskaan tiedä miten kauan aurinkoa vielä riittää. 

Minun to do -listalla olisi myös perus kakkaa imurointia ja pyykinpesua, sekä ruisrockia varten hotellin varaamista. Voitin viime viikolla yhdessä kuvakilpailussa sokos hotellin majoituslahjakortin ja se tuli todellakin tarpeeseen. 

Huomenna pääsen palaamaan normaaliin arkirytmiin - ihanaa, että pääsen takaisin töihin. Töiden jälkeen näen yhtä ihanaa naista, nopeasti vierähti kuukausi edellisestä näkemisestä. Sitten onkin enää perjantai ja jo onkin taas viikonloppu. Olen jotenkin aivan onnellisuuspilvessä ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti