3. toukokuuta 2016

3 päivää sitten

3 päivää sitten

6:00 Heräsin virkeänä kellon soittoon Vappuaaton aamuna. Ajastin ensimmäiseksi kahvinkeittimen, puin ulkovaatteet päälle ja lähdin pienelle aamulenkille Nalan kanssa. Otin parit valokuvat kauniista auringonnoususta ja nautin täydellisestä lauantaiaamun hiljaisuudesta.


6:35 Tultiin takaisin sisälle. Oli ihana avata ulko-ovi kun sisällä tuoksui vasta keitetty suklaa-hasselpähkinäkahvi. Söin aamupalaksi mustikkarahkaa ja join kahvin. Avasin koneen ja luin seuraamieni bloggaajien uusimpia postauksia ja nautin pitkästä kiireettömästä aamusta.

7:30 Aloitin kirjoittamaan kahta postausta. Kirjoitin lauantaina ilmestyneen Just nyt nautin ja sunnuntaina ilmestyneen Huhtikuun parhaat -postaukset. Tämän ohessa makoilin sohvalla viltin alla ja tilasin leuanvetotangon Stadium verkkokaupasta. Hetkeä myöhemmin annoin Nalalle ruuan, viikkasin puhtaat pyykit ja siivosin ympäriinsä lojuvia tavaroita ja vaatteita oikeille paikoilleen. Yritin saada Nalaa syömään ja lähtemään ulos, mutta se halusin vain makoilla sohvalla.


9:20 Lähdin treenaamaan. Suunnittelin treenin jo eilen illalla, joten ei tarvinnut kuin pukea treenivaatteet päälle, ottaa salikassi olalle ja lähteä.


11:05 Tulin salilta kotiin. Hyvän treenin jälkeinen fiilis oli parasta ja jaloissa sopiva tutina. Jätin salikamat eteiseen, otin Nalan vaihdossa mukaan ja käytiin reippaalla kävelylenkillä keskuspuistossa. Kävelylenkin jälkeen mentiin häkkivarastolle etsimään vanhaa simpukkapuhelinta. Nykyinen puhelin alkaa hajoamaan ja tulin siihen tulokseen, etten osta uutta puhelinta. En käytä puhelinta enää mihinkään muuhun kuin soittamiseen tai vastaamiseen, joten jos vanha simpukkapuhelin olisi löytynyt niin olisin ottanut sen heti käyttöön!

11:50 Palattiin kotiin tyhjin käsin. Häkkivaraston komeron kääntämisen jälkeen koin karvaan pettymyksen tajutessani etten oikeasti muista mihin olen vanhan retropuhelimeni laittanut. Käänsin koko helvatun komeron, mutta vanhaa simpukkapuhelinta ei yksinkertaisesti löytynyt mistään. Kävin pikaisesti suihkussa ja pohtimaan puhelin asiaa.

12:20 Aloitin tilaamaan ruokaa. Kotiin tuli huhtikuun alussa Foodoran alekuponki ja tänään oli viimeinen päivä aikaa käyttää se. Avasin Foodoran sivut, kirjoitin hakukenttään osoitteen, selasin ravintolat ja ruokalistat läpi ja pian ruoka oli tilattu. Ruokaa odotellessa leikin hetken Nalan kanssa.

13:40 Ruokakuljetus saapui. Tilasin Ruplasta Vuohenjuustosalaatin, minttusuklaa raakakakkupalan ja kookosveden. Laitoin pikaisesti ennen syömistä Laurin järkyttävä likaset työvaatteet pesuun. Katsoin syönnin ohella Temptation Island Suomen 12. jakson, tätä ennen olin katsonut viimeksi jakson yksi. Väsynyt ohjelma edelleenkin! Vuohenjuustosalaatti oli aivan törkeän hyvää ja raakakakkupala oli ihan ok, mutta vähän turhan makea makuuni.


14:15 Täydellinen hetki parvekkeella. Menin istuskelemaan parvekkeelle hetkeksi. Lämpömittarissa oli parvekkeella +17 astetta ja aurinko paistoi puoli pilviseltä taivaalta. Laitoin radion päälle ja tuli jotenkin super energinen ja motivoitunut fiilis, mutta ennen kaikkea tuli niin kesä mieleen. Voi pian ne ajat on taas edessä kun voi pitää parvekkeen ovea auki yötä päivää ja nauttia parvekkeesta yhtenä lisähuoneena.


15:30 Laitoin pesukoneen toistamiseen pyörimään. Työvaatteet oli edelleen ihan järkyttävän likaset, ensimmäisen koneellisen viimeinen huuhteluvesi oli tumman harmaata ja lavuaari näytti kuin joku olisi kaatanut siihen kauhallisen hiekkaa. Katsoin yhden jakson The Affairia, luin runoja ja kävin kaupassa, kun pesukone pyöritti toistamiseen.

16:50 Käveltiinn Keskuspuistossa 45min lenkki.

17:45 Katsoin vielä kaksi jaksoa The Affairia ja söin ison lautasellisen erilaisia hedelmiä. 

19:30 Menin hetkeksi parvekkeelle istumaan viltin alle. Otin vihkon ja kynän, kirjoitin tunteista, mietteistä ja tästä päivästä. Viestittelin hetken Laurin kanssa ja voi surku, kaipasin häntä sillä hetkellä ihan liikaa.


20:30 Tein kauneudenhoitorutiinejani. Pesin kasvot, laitoin kasvonaamion ja nypin kulmat. Katsoin siskon snäppejä, ne saivat minut iloiselle tuulelle. Oli Ihana katsoa rakasta, joka vietti Vappua ja aikaa kavereiden kanssa ilman mitään rajoituksia. Hetkeä myöhemmin muistin, että äiti oli soittanut sillä aikaa kun oltiin kävelylenkillä ja päätin soittaa takaisin samanaikaisesti kun tyhjensin tiskikonetta.

20:50 Tein loput iltatoimet ja vaihdoin yöpuvun päälle. Heitin pörrötakin niskaan ja pipon päähän, ja käytin Nalan iltapissillä. Sisälle tultuamme ja Offline-ajan alettua, luin vielä hetken runoja ennen nukkumaan menoa.

21:45 Sanoin hyvää yötä ja lähetin lentosuukon Parkanoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti