2. elokuuta 2016

10 x voi heinäkuu, voi kesäloma

10 x voi heinäkuu, voi kesäloma
Loman aloitus: Kukapa ei pitäisi loman aloitusta yhtenä kesän kohokohtana. 

Kesäteatteri: Olin käynyt viimeksi 20 vuotta sitten kesäteatterissa, joten nyt oli jo aikakin.

Pirunpessä: Käväisimme Parkanossa ollessamme yhtenä päivänä Seinäjoella ja menomatkalla pysähdyimme Jalasjärven kupeessa sijaitsevalle Pirunpesälle. Oli kyllä mieletön nähtävyys, kokemus ja elämys.

Mustikkareissu: Nostalginen päivä kaiken kaikkiaan. Ensin miehet kävi keräämässä ison ämpärillisen mustikoita ja sitten käytiin rämpimässä vielä suolla lakkojen kiilto silmissä.

Lomapäivä Helsingissä: Kerrankin Helsingissä ollessamme oli oikeasti aika mukavaa. Aamupäivästä lähdettiin Korkeasaareen bussilla, pyörittiin siellä parisen tuntia ja tultiin vesibussilla takaisin Kauppatorille. Illalla vielä iltapiknik ja reissukamojen pakkausta.

Kööpenhamina: Pidennetty viikonloppu täynnä naurua ja ihania katuja, unohtamatta 13h yöunia ja Tivolissa tullutta huonoa oloa.

Tammerfest: Perinteinen Tammerfest häröily. Kumpa voisin asua Tampereella niin fiilistely ei jäisi tälle yhdelle kyseiselle viikonlopulle joka vuosi.

Serkun tyttö: Rakas pieni pikkuneiti 5kk ja yhteinen päivä. Ensiksi pari tuntia kahdestaan ja sitten illalla vielä koko perheen voimin mummulassa. Näitä lisää!

Äidin kanssa vietetty aika: Vietin lomalla ihan mielettömän monta päivää, tuntia ja hetkeä äidin kanssa. Jokainen niistä on arvokas päivä, tunti ja hetki. En vaihtaisi niistä mitään pois.

Viimeinen viikonloppu: Rentouttava löhöviikonloppu. Mökkillä oleilua, aurinkoa, jäätävää naurua, musiikkia, pötköttelyä ja mukavaa seuraa.

Kiitos heinäkuu ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti