1. syyskuuta 2016

Töissäkäyvän urheilijan aamu


5:00 Herätyskello soittaa. Ajattelen kymmenisen sekuntia "mikä ihme tuo ääni on" ja havahdun todellisuuteen, minun kello! 

5:01 Nousen kaikkea muuta kuin pirteänä pystyyn, kompuroin unenpöpperössä sängyn päätyyn lattialle jääneisiin housuihin ja suuntaan vessan kautta pukemaan treenivaatteita päälle. Väsyttää niin järkyttävästi, muta tiedän väsymyksen lähtevän jo salille kävelyn aikana. 

5:10 Lähden salille. Kerrankin salilla on minun ja yhden toisen aamuvirkun lisäksi myös kolmen hengen naisporukka, jotka ovat puheista päätellen aloittaneet elämäntaparemontin. Jee!

5:20 Laitan tuulettimen puhaltamaan selkäni taakse ja poljen pyörää 30 minuuttia. Tiistaisen Power Walkin jälkeen lonkka tuntuu oikeasti siltä, että se ei ottanut nokkiinsa voimakas tempoisesta kävelystä. Tämä on enemmän kuin jees asia kun kuntoutusta on takana 2,5 viikkoa. Pyöräilyn jälkeen tuulettimesta huolimatta olen aivan hiestä märkä.

5:52 Valitsen 30 minuutin reidet-vatsa-pakarat virtuaalitunnin, joka vaihtuu lonkka-vatsa-pakarat treeniksi kyykky ja hyppykiellon takia.

6:30 Olen takaisin kotona, kahvi on keittynyt ja saan istua rauhassa seuraavan reilun tunnin. Teen banaani-appelsiini-lehtikaali -smoothien ja kaadan kahvin sekaan mantelimaitoa. Luen yhtä sosionomin opinnäytetyösuunnitelmaa, lähihoitajan näyttösuunnitelmaa ja arviointilomaketta sekä vastaan muutamaan sähköpostiin. Julkaisen Elokuussa oli parasta postauksen ja muokkailen muutaman kuvan viikonloppuna julkaistavaa Kesän bucket list postausta varten. 

7:45 Käyn suihkussa, teen universumin nopeimman pikameikin minuutissa, laitan hiukset kuntoon, puen mukavat ja rennot vaatteet päälle ja katson kalenteria.

8:15 Vien roskat ja lähden pyöräilemään töihin aurinkoisessa viimeisen kesäpäivän aamussa.

8:40 Aloitan työpäivän.

Miksi sinä liikut tai olet liikkumatta ennen töitä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti