6. syyskuuta 2016

Uusvanta työpiste

Pöytälevy & 2kpl iso Kolmonen - Muurame // Jakkara - Ikea+ DIY maalattu
Pöytävalaisin Milk - &Tradition // Purkit - Marimekko
 Tarjotin - Granit // Seinäkalenteri - Marimekko
Kortit - Papershop

Reilu puolitoista vuotta meni aikaa hiffata, miten saada työpiste pieneen Loft kaksioon, jossa ei ole juuri vapaata laakeeta seinäpinta-alaa. Mutta siinä se nyt on! ^^

Valkoisen työpöydän pöytälevy ja laatikostot ovat irrallaan toisistaan, joten laatikostojen etäisyyttä voi muunnella tilan ja oman mielen mukaisesti. Aiemmin laatikostot olivat vierekkäin ilman pöytälevyä ja toinen on ollut välissä myös vessassa ja toinen eteisessä kahdessa eri kohdassa. Eteisen oven taakse sijoitettu korkea kenkäkaappi mahdollisti työpisteen sijoittamisen tuohon ilman, ilman että se näytti tyhmältä. Työpöytä on vanha, toinen laatikosto on hankittu kun olin vauva ja toinen hankittiin samaan aikaa pöytälevyn kanssa ollessani esikouluiässä. Elämisen jäljet näkyvät paljon ja tunnearvoa siitä ei puutu. Jossakin kohtaa se täytyy laitattaa kuntoon kun saadaan isompi asunto. Alakoulun lopulla annoin pöydän siskoni käyttöön ja vuoden vaihteesta 2013-14 otin sen takaisin itselleni.

Jakkara on kaikkea muuta kuin ergonominen, mutta se sopii tilaan. Sen saa laitettua pöydän alle, kun sitä ei tarvita. Jakkara on kulkenut mukanani siitä asti, kun muutin pois kotoa. Tulevaisuudessa työpisteen tuoli tulee olemaan joku muu... joku huomattavasti ergonomisempi ja sisustukseen sopivampi. Tammikuussa hankittu pöytävalaisin (Laurin valitsema ja bongaama) pääsi oikeuksiinsa nyt toden teolla. Valaisin toimiikin sekä hyvänä työvalona, eteisen valonlähteenä että myös asunnon tunnelman luojana. Valaisimen himmennin on vain kerma kakun päällä. Posliini Musta-pilkullisissa purkeissa saa säilytettyä hyvin kaikki tarpeelliset työpisteellä tarvittavat muistiinpanovälineet. Tarjotin on avaimia ja kelloja varten. Kortit, seinäkalenteri ja minun kesähattu ovat hauskana yksityiskohtana (niitä saa piilotettua seinässä olevat rumat reiät) muuten aika pelkistetyssä ja valkoisessa eteisessä.

Nyt on mukavampi tehdä koneella hommia, kun on oikeasti paikka ja tila missä olla. Kunpa vielä joku päivä voisin tehdä töitä kotoa käsin. Ehkä se on tulevaisuutta yhdessä uuden ergonominen tuolin oston kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti