2. heinäkuuta 2016

Lemminkäisen kallio

Lemminkäisen kallio
”Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin, nyt. Seuraavat kaksi viikkoa, matkin Naantalin aurinkoo.”, eilen oli viimeinen työpäivä ja nyt saan nauttia lomailusta. Laulun sanoista poiketen ajattelin kyllä matkia Naantalin aurinkoa tuplasti, mutta sit itse asiaan!! Ehdotin kesäkuussa Lemminkäisen kalliolla käyntiä tämän kesän aikana, saatuani vinkin mennä käymään siellä. Eilen me se sitten toteutettiin. 
Hypättiin autoon kotoa Länsi-Pasilasta ja ajettiin vajaa 19 kilometriä pohjoiseen. Lemminkäisen kallio sijaitsee Tuusulassa ihan Tuusulanväylän varressa Helsinki-Vantaan lentokentän ykköskiitotien pohjoispäässä Kulomäentien ja Lammaskaskentie risteyksessä.

Täydellinen paikka nauttia kesäillasta treffien merkeissä tai ystävien tai perheen kanssa katsomaan laskeutuvia koneita ja miettien elämän syntyjä ja syviä. Ei oltu ainoita ihmisiä tuolla, paikalle oli kerääntynyt kaveriporukoita, lapsiperheitä (paljon), muutama valokuvaaja ja jokunen turisti.
Jos ootte menossa ja haluatte nähdä paljon koneita niin kannattaa katsoa Finavian sivuilta laskeutuvat lennot ja suunnata paikalle sen mukaisesti. Jos koneiden määrällä ei ole merkitystä niin suosittelen menemään joko aamulla ennen kukon laulua tai sitten illalla yhdeksän jälkeen. Kesäiltana kannattaa ottaa pitkähihainen mukaan. Nimittäin sitä aakeeta laakeeta tilaa tuulelle riittää ympärillä useampi neliökilometri. Mutta anyway kannattaa käydä!
XOXO - Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti