27. heinäkuuta 2016

Neiti (pian) 26 vuotta & neiti 5 kuukautta

Neiti (pian) 26 vuotta & neiti 5 kuukautta
Voi taivas miten lämmin kesäinen päivä eilen oli, mutta päivän akenda oli täydellinen. Minä ja serkun tyttö vietettiin laatuaikaa yhdessä, että äiti ja isä pääsi kerrankin lounaalle kahdestaan.


Noudin neidin kotoa vähän ennen 12 ja lähdettiin liikkeelle. En hirveästi ole ollut vauvojen kanssa tekemisissä, mutta tiesin pärjääväni. Käveltiin Tammelassa ja keskustassa, sain käydä rauhassa apteekissa ja juoda kahvit Laukontorilla. Neiti vain nukkui ja nukkui. 


"Palautin" neidin parin tunnin yhdessä olon jälkeen ja jäin hetkeksi Tammelantorille Laurin serkun ja hänen tyttöystävän kanssa. Kävin myös äidin kanssa pikaisesti asioilla ja menin viideksi takaisin Serkun luokse ja lähdettiin porukalla mummolaan. Voiko oikeasti noin pieni ihminen piristää ja ilostuttaa päivää ja elämää noin paljon. Ihanaa, että on mahdollisuus olla tekemisissä tuollaisen pikku neidin sekä hänen vanhempiensa kanssa. Toivottavasti jatkossakin saan lainata heidän neitiään.


Ja mikä parasta, niin kyllä tuollaisessa pikku neidissä on vain niin paljon hoidettavaa että omat lapset saavat odottaa vielä ihan muutaman vuoden ^^ Lapset ovat ihania niin kauan kun ne eivät ole omia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti