8. heinäkuuta 2016

Neljä ensimmäistä päivää

Neljä ensimmäistä päivää

Maanantaina aamupäivällä nautin vaan olostani, luin lehtiä ja blogeja sekä kirjoitin postauksia valmiiksi. Kävin tekemässä hyvän juoksulenkin ja jatkoin makoilua aina kolmeen asti. Olin sopinut meneväni äidille kolmen jälkeen. Otin Tampereelle oman pyöräni mukaan ja polkaisin vajaan viiden kilometrin matkan kymmenessä minuutissa ja pian olinkin Tammelassa äidin talon ovella. Tehtiin yhdessä Äidin luona -postausta, jonka julkaisen ensi viikolla. Viiden jäljestä lähdettiin käymään keskustassa alennusmyynneillä, yllättäen molemmat löysivät jotakin mieluista. Illan istuinkin olohuoneessa jatkaen möllötystä.


Tiistaina keitin aamulla itsetehtyä hernekeittoa, ihan vain siksi että tiedän isän pitävän siitä enemmän kuin paljon. Keitin hyvän sopan mutta suunnittelin ja tein ihan kamalan kotitreenin, ehkä jopa tehokkaimman mitä olen koskaan tehnyt. Sovin Sampan ja Sanden kanssa treffit kahdeksaksi ja koska maanantaina jäi kuvat ottamassa äidin kodista niin kävin napsimassa ne ennen keskustaan menoa. Istuttiin Cafe Europassa poikien kanssa yli kymmeneen ja olin kotona vasta yhdentoista jälkeen. Tein Äidin luona -postauksen valmiiksi ja ajastin sen ensi viikoksi.


Keskiviikkona raahasin itseni kunnon toppautuneena ensimmäiselle terassiaamiaiselle takapihalle. Oli kylmä, mutta istuin silti yli tunnin juoden puoli litraa kahvia ja syöden puuroa. Tein pari tuntia töitä kirjoittamalla puhtaaksi inventaariopapereita taulukko-ohjelmaan. Jotenkin yleisen vetämättömän olon innoittamana kävin tekemässä reilun tunnin juoksulenkin metsässä, joka teki ihmeitä. Olin edes vähäsen pirteämpi tullessani takaisin sisälle. Tein lounaaksi tonnikalasalaatin, joka ei ollut kovinkaan onnistunut tekele. Neljän jälkeen hyppäsin bussiin ja menin Piiaa vastaan rautatieasemalle. Käytiin hakemassa pari tilausta jotka olivat saapuneet Ginaan ja Sokokselle. Päädyttiin tämän jälkeen Waynesiin istuskeleen. Siitä oli liian pitkä aika, kun oltiin viimeksi nähty ja juteltavaa riitti ja jäi vielä seuraavallekin kerralle. Illalla vaan olla möllötin.


Eilen torstaina olin sisällä porrastreeniä lukuunottamatta aina neljään saakka, pesten pyykkiä ja yrittäen suunnitella Laurin kanssa seuraavan viikon juttuja. Ulkona sateli vettä vähän väliä ja jotenkin ei vaan meinannut päivä lähteä käyntiin. Matalapaine oli työntynyt myös pääni sisälle vähän liikaakin. Kuudelta alkoi teatteri esitys Pyynikin kesäteatterilla. Älyttömän kylmä ilma, mutta seurasta ei lämpöä puuttunut.

Ihan leppoisat neljä päivää takana ja tänään suuntana Parkano ja meidän ihka ensimmäinen yhteisen kesäloma voi alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti