19. lokakuuta 2016

Pieniä iloja


Emme iloitse tarpeeksi koskaan ja varsinkaan, kun on kyse pienistä jutuista, jopa ihan niistä naurettavimmista jutuista. Tässä viimeisen kolmen viikon ajalta erilaisia pieniä iloja, jotka näin jälkikäteen luettuina tuntuu pieniltä iloilta.

- Facebook-kirpputorille myyntiin laitetut Marimekon pipo ja laukku löysivät uudet omistajat kolmessa päivässä.

- Se tunne kun joka lihakseen sattuu, silmässä on erittäin kipeä ja tulehtunut näärännäppy, kurkussa on kaktus ja nenä vuotaa vettä, ja sitten näet Justin Bieberin vilkuttamassa auton ikkunasta. Hyvästi kivut ja vaivat :D

- Kommentti, "Ei sinun tarvitse kaikkea osata." toimii ainakin siinä vaiheessa, kun yrität epätoivoisesti ymmärtää ATK-kaapin vikaa korjaavaa sähkömiestä, joka selostaa sinulle sähkömiehen kielellä mitä seurraavalla kerralla voi itse tehdä vian jäljittämiseksi.

- Ennakko-oletusten tekeminen omasta kyvykkydestä pitäisi kieltää. Päivästä voi suoriutua vaikka miehitysvaje on miltei överi.

- Kurkunpään tulehduksesta johtuva osittainen äänen menetys alkoi onneksi vasta perjantaina työpäivän jälkeen ja ilostutti pajupillimäisellä äänellään meidän viikonloppua.

- Yksin sairastaminen on pyllystä, onneksi tällä kertaa Lauri oli kotona ja joutui passaamaan minua ^^

•••

- Se jättimäinen hymy huulilla, kun olet juuri varannut lennot Los Angelesiin ^^

- Onneksi minulla on hyvät hampaat. Lohjennut hammas tuli korjautettua kaksi tuntia tapahtuneen jälkeen ja hammaslääkäri totesi vielä kermaksi kakun päälle, että "muuten hampaat ovatkin ihan täysin kunnossa ja reikiä ei ole". -terkuin Hilma 26 vuotta, jolla ei koskaan ole ollut reikiä!

- On aika mukavaa tulla töistä kotiin, kun jääkaapissa odottaa aamulla valmiiksi tehty kanasalaatti ja pakkasessa proteiinijäätelö.

- Pitkäksi venynyt junamatka menee leppoisasti, kun ottaa paikan lemmikkieläin osasta.

- Hyvin nukuttu yö, kolme pitkää kävelylenkkiä ja muuten rento meininki tekee lauantaista hyvän. 

- Aikaisen aamuherätyksen ja kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen on oikeasti ihan ok mennä nukkumaan seitsemältä illalla jos väsyttää ihan liikaa.

•••

- Työelämä on yhtä tärkeä kuin yksityiselämä, kunhan vain kaikki oivaltaisivat sen.

- Yhdeksän kuukauden hiustenkasvatusoperaatin jälkeen ja turhautumisen tunteen hetkellä kannattaa katsoa niitä yhdeksän kuukauden takaisia valokuvia ennen kun leikkaa Fiskarsseilla hiukset lyhyeksi. Itse tein näin ja vältyin kaljuuntumiselta! :D

- Pidä vakuutukset kunnossa, sillä se hetki kun puhelimen näyttö menee rikki nii maailma ei siihen kaadu! Eikä koko maailman tarvitse kuulla ja nähdä asiasta Facebookin, Instagramin, Twitterin ja Snapchatin kautta, kiitos!

- Kahdeksaan asti aamulla nukkuminen edes kerran puolessa vuodessa on ihan tosi mukava asia. 

- Kyykkytreeni kulkee huomattavasti odotettua paremmin, kun laittaa uuden treenipaidan päälle.

Muistakaa nauttia kaikista arjen ja elämän pienistä iloista ja näyttäkää se itsellenne. Toisinaan tuntuu, että elämässä ei ole aikoihin tapahtunut juuri mitään hyvää ja positiivista. Listaamalla pieniä iloja ylös ja lukemalla ne viikkoja myöhemmin, huomaa miten paljon todellisuudessa iloja onkaan ollut. Toivotettakoon nyt vielä kaikille erinomaisen mukavaa päivää olitte sitten lomalla, vapaalla tai töissä. 

2 kommenttia:

  1. Hei Hilma
    Kiitos blogistasi. Luin juuri "tautikertomuksesi" osat 1-3. Olen niin vaikuttunut asenteestasi ja avoimuudestasi ja huomasin että monet muutkin ovat. Kertomuksesi antaa positiivusuutta muillekin. Kiitos Hilma, myös tämä positiivusuus- ja iloitsemisjuttu oli hyvä ! Toivon saavani lukea lisää juttujasi 😊.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että kertomuksista on apua. Kertoisin mielelläni enemmänkin, mutta en tiedä mistä ihmiset haluaisivat tietää ja kuulla. Postausvinkkejä ja ehdotuksia saa lähettää kommenttipoksiin! Elämässä on tärkeintä vaikuttaa niihin asioihin joihin oikeasti pystyy vaikuttamaan. Jatko-osa on ilmestymässä taas ensi vuoden maalis-huhtikuusa. :)

      Poista