30. marraskuuta 2016

Näistä muistan marraskuun

Talven tulosta: En jotenkin odottanut talven todellista alkua vielä marraskuun toiselle päivälle. Niin kuitenkin kävi. Parasta on se että ulkona on ainakin hieman valoisampaa.

Vatsataudista: Viikon verran vatsassa myllersi, muutama vatsakramppi piti kokea ja sitten ihan salama kirkkaalta taivaalta aloin yhtenä yönä oireilemaan sitten ihan kirjaimellisesti. mutta niin siitä vaan selvittiin hengissä. Luntakin ehti sataa sen 24h aikana ainakin 30cm.

Kynttilöiden valamisesta: Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni valaa itse kynttilöitä, onnistuen valamisprojektissa miltei täydellisesti. 

Rentouttavasta viikonlopusta: Laurin ollessa Parkanossa vietin viikonlopun itsekseni kotona. Hyvin nukutut yöt, paljon vaakatasossa olemista ja akkujen lataamista. Kerrassaan rentouttavaa!

Talven poismenosta: Kaksi viikkoa lumi jaksoi pysyä maassa ja sitten tuli plussakelit ja vesisateet, plääh!

Äänikirjoista: Mikä se parempaa kuin kuunnella työmatkoilla, sängyssä peiton alla, kuumassa suihkussa luttaamisen ja kynttilän valossa istumisen yhteydessä hyviä kirjoja. 

Kaikkien pankkikorttien uusimisesta: Niinhän siinä sitten kävi että päädyin nettihuijauksen uhriksi ja sain uusia pankkikortit. Onneksi virheistä oppii ja pankkikortit voi sulkea. 

Työmatkapyöräilyn come backistä: Lumet lähti ja Lauri korjasi pyörän. Sain siis vielä hetken nauttia ihanista ja päätä tyhjentävistä työmatkapyöräilyistä. 

Joululahjojen hankinnasta: Ensimmäisen lahjan hankin marraskuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna ja muutamia heti seuraavalla viikolla. Vielä on ostoslistajja paljon lahjoja, mutta eiköhän ne kaikki tule hankittua ennen joulua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti