1. marraskuuta 2016

Top of October


Nala ja Parkano: Koirakuume puristaa aivoja toisinaan liiankin hanakasti. Parkanossa oli ihan mielettömän rentouttavaa olla taas pitkästä aikaa (kesäloman jälkeen). Mukavaa syksyistä tekemistä ulkona ja sisällä rentoa hengailua hyvässä hengessä.

Sisko yökylässä: Tyttöjen juttuja, peiton alla supattelua ja iloista naurua. Sisko tuli yökylään ennen Lontooseen lähtöä. Nykyään kun asumme eri kaupungeissa, toinen Helsingissä ja toinen Turussa, on työt ja toisella vielä opiskelukin ja uusi elämän ilo, ei yhteistä aikaa tunnu löytyvän millään. Nyt sitä kuitenkin kerrankin löytyi edes yhden illan verran. ^^


Auringonpaiste: Varsinkin kuun alkupuolella oli ihan mielettömiä auringonpaisteita eikä syksyn ja pimeyden tulo tuntunut yhtään niin pahalta. Puut kellersivät ja ruska oli kauneimmillaan. Syksy on kyllä ihan mieletön vuodenaika.

Uusi ruokapöytä: Vihdoinkin tärppäsi ja uusi ruokapöytä löysi tiensä Porvoosta meidän olohuoneeseen. Hyvästi vanha opiskeluaikojen tietokonepöytä, joka on kulkenut pitkän matkan. Jos joku tarvitsee 90x90cm pöytää niin täältä saa ilmaiseksi hakea!!! Uusi pöytä on paaaaaljon parempi, nyt mahtuu ruokapöydän ääreen vähän enemmän niin ruokaa kuin ihmisiäkin. Lisää uudesta ruokapöydästä ensi viikolla, kunhan saan ensin otettua valoisan aikana kuvia. 


Tampere viikonloppu: Sain vihdoinkin vietettyä isän kanssa isä-tytär -aikaa pitkästä aikaa. Kävin moikkaamassa myös paria kaveria, mummu ja äitiä. Taisi tulla mentyä joka ilta myöhään nukkumaan, mutta kaikki oli sen arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti