13. marraskuuta 2016

Perinteinen perheenisä ♥︎


"Jokainen isä uskoo olevansa perinteinen perheenisä. Tavallaan jokaisen isän on vaikea kestää yhtäkään lapsistaan. Niillä on niin oudot jutut ja väärän väriset hiukset. Yksi isä päätti opettaa lapsilleen perinteistä ilonpitoa. Toinen isä ei oppinut kestämään tyhjää katsetta. Hän aloittaa puhelut aina sanomalla että ei mulla mitään sen ihmeempää. Isät tietävät varmasti, että rakastavat lapsiaan enemmän kuin mitään muuta maailmassa. He eivät oppineet rakastamaan mitään muuta maailmassa. Kun perheen viimeinen lapsi lopulta sulkee oven, jää isä yksin keittiöön. Hän kasvattaa itselleen tuhatkiloisen vatsan, joka jaksaa kantaa katollaan valtavana sykkivän sydämen. Perinteiset isät uskovat olevansa perinteisiä perheenisiä."

Ei ole perinteistä perheenisää, ei minulla eikä kenelläkään muulla. Jokainen isä on ihan itse luonut omat perinteensä. Ainoa mikä tässä tässä on perinteistä, on itse Isänpäivä. Se toistuu joka vuosi ja sinä päivänä aina muistetaan omaa isää jollakin tapaa. ^^

Hyvää Isänpäivää minun maailmani parhaimmalle isälle sinne Epsanjaan. Olet kovin rakas. Haluan toivottaa hyvää Isänpäivää myös kaikille muille tuntemilleni isille. 

♥︎

Teksti Juuli Niemi - Tuhat tytärtä // Kuva Helka Oksanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti