26. tammikuuta 2017

Lyhyt polkka

Lyhyt polkka
 
 
Ensimmäistä kertaa vuoteen istahdin Hair Design Helsingin Oonan penkkiin. Ohjeeksi annoin, leikata jonkun mallin tähän tukkaan.


Olin ajatellut jotakin lyhyttä rikottua polkkaa. Sellasta helppoa ja huoletonta, jota ei tarvitse kaiken maailman käkertimillä ja mömmöillä tuunata kahta tuntia aamuisin. Ajatukset ja omat hyvät alkusyksystä tekemät laskelmat osoittautuivat täysin oikein. Kuten joka kerta aikaisemminkin Oonalla käytyäni, sain vielä odotettuakin parempaa. Enkä todellakaan pystynyt uskomaan sitä mitä peilistä näin. Minulla on oikeasti malliin leikatut hiukset. lyhyt polkkaa.
 

Mitä tukalle tehtiin? Ennen pesupaikalle siirtymistä mieleeni jäi vain sanat, viisi senttiä lyhyempi tukka niskasta. Aah… hyvästi taka-jeejee!!! Pesun jälkeen tukka kammattiin suoraksi ja katsottiin miten lyhyeksi se on leikattava lyhyen polkkatukan saamiseksi. Tuomio viisi senttiä tuntui edelleen hirmu paljolta. Annoin Oonan kuitenkin päättää. Niska leikattiin kosteana saman pituiseksi kuin sivut. SItten föönillä kuivaksi. Kuivana tukkaa kevennettiin ja rikottiin takaa. Sivuilta lähinnä siistittiin latvat ja korjattiin mallin mukaiseksi. Niskasta ajettiin koneella niskavillat.
 

Lopputulos on juuri sitä mitä osasin odottaa. Helppo ja huoleton lyhyt polkka, mutta kuitenkin sen mittainen että sen saa man bunille. Tästä on hyvä aloittaa se todellinen pitkien hiusten kasvatus. Olisittepa nähneet sen leveän hymyn mikä minulla oli tuolista juuri noustuani ja peilistä itseäni kunnolla katsottuani.

Kiitos ^^

Kuvat ja leikkaus
Oona, Instagram oonasahlahair
Hair Design Helsinki, Uudenmaankatu 14

ps. Hiuksia ei ole värjätty. Se on 100% oman väristä hiusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti