23. tammikuuta 2017

Miten menee?

Miten menee?

Moiccu. Tavalliseen arkiaamuiseen tapaan herätys oli viideltä. Pomppasin minulle hyvin tavanomaiseen tapaan heti herätyskellon ensimmäisen pirahduksen jälkeen ja kaksi minuuttia myöhemmin istuin ruokapöydän ääressä kahvikuppi kädessä. Kelasin myös että tätä on jatkunut pian kolme vuotta. Harjoitus on tehnyt mestarin ja mestari (minä) on harjoitellut aina. Se että herää viideltä ei enää vaikuta mihinkään. Olen aamulla pirteä kuin peipponen ja se on oikeasti aika mieletön juttu. Olisi oikeasti ihan hirveetä herätä aamuisin aivan nuutuneena, ei pirteänä ja olo olisi kuin nukkuneen rukouksella.

Tänään herääminen tuntui jotenkin kutkuttavalta, tavallista erilaisemmalta. En tiedä johtuuko se eilisestä Laurin Itävallan (työ)reissulta palaamisesta (ehjänä), reilun 36 tehdyn työtunnin päästä alkavasta lomasta, viime päivien talitinttien laulun kuulemisesta vai vain siitä, että elämässä asioilla on tapana järjestyä. Viime viikko oli taas yksi raskas viikko monien muiden jo elettyjen raskaiden viikkojen joukossa. Eikä jäänyt varmasti viimeiseksi. Eikä läheisen (lue postaus Kun ei enää pelota se pahin) huonoon tilanteeseen liittyvät raskaat viikot tulevaisuudessakaan ole helppoja. Edelleenkin jaksan kuitenkin uskoa, että asioilla on tapana njärjestyä ja että kaikesta selviää, myös siitä lopullisesta ja pahimmasta.

Mutta nyt hieman iloisempiin asioihin ja tähän viikkoon. To Do -listalla töissä on ainakin parisen kymmentä juttua mitkä on vain pakko saada hoidettua tällä viikolla, riitti työtunnit tai ei (sitten loman jälkeen on joka viikko puolituntia enemmän työaikaa Kikyn johodosta). Kotona olevalla To Do -listalla on muutamia juttuja ja nekin liittyy kaikki reissuun. Keskiviikkona pääsen vihdoinkin kampaajalle, enkä malttaisi enää odottaa. Tällä tietoa annan Oonalle vapaat kädet toteuttaa jonkun lookkin tähän röllipeikon päähän. Viikkoon kuuluu lisäksi paljon juoksulenkkejä, porrastreenejä ja intervallispurtti -treeni, ehkä myös pari salitreeniä. Ajattelin olla myös hurja ja ehkä varata perjantaille hieronnan loman alkajaisiksi, mutta saa nähdä.

Nyt kuiteski maanantai -fiilikset kattoon ja tämä viikko mennään Work-Training-Sleep -repeatilla. Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti