22. tammikuuta 2017

Road Trip kaksilla housuilla

Road Tripille kaksilla housuilla

Tämä on reissu, jota rakastan ja tulen rakastamaan pukeutumisen suhteen. Ei korkkareita, kotelomekkoja, kiristäviä vaatteita tai farkkuja (ihan kun niitä muutenkaan usein käyttäisin). Autossa istumista on 4-6 tuntia (lähes) päivittäin, joten päällä on oltava jotakin rentoa ja mukavaa. Hah… saa kerrankin oikein luvan kanssa kulkea koko reissun collareissa ja verkkahousuissa, collegepaitoja ja tavallisia pitkähihaisia unohtamatta.

Katsoin vaatekaapista ”kriteereillä” kaikkea rentoa, sporttista ja siistiä. Olisin voinut todellisuudessa tyhjentää koko vaatekaappini sängylle, koska sieltä ei löydy mitään muuta kuin rentoa, sporttista ja siistiä. Päädyin kuitenkin niihin kaikista tavallisimpiin ja lemppareihin vaatekappaleisiin ja kenkiin. Sain luotua 11 erilaisesta vaatekappaleesta ja 3 eri kengistä ainakin 10 mukavaa asua: Adidaksen verkkarit, Björn Borgin harmaat collegehousut ja musta collegepaita, Uniqlon valkoinen ja musta pitkähihainen sekä valkoinen pitkä trikooneuletakki, Selectedin miesten valkoinen löysä t-paita, Pull and Bearin limenvihreä collegepaita, Ralph Laurenin turkoosi kauluspaita, H&M:n ruudullinen kauluspaita, Niken oranssit Air Maxit, Conversen valkoiset nahkatennarit ja Tamariksen ruskeat bootsit.

En halua kokea asukriisejä mitä esimerkiksi New Yorkin reissulla koin. Minulla on nimittäin tapana pakata liian vähän vaatteta mukaan, mutta tällä kertaa en aio ottaa yhtään liikaa enkä yhtään liian vähän. Vielä kysymysmerkkinä on haaremihousujen osto sekä collegemekon, leggissien että todella revittyjen farkkujen mukaan pakkaaminen. En aio ottaa mukaan yhtään enempää vaatteita senkään takia, että reissun ostoslistalle kuuluu muutamissa vaatekaupoissa käynti, joista en varmasti lähde tyhjin käsin ulos.

Näiden vaatteiden ja kenkien luomien asujen kaveriksi otan messiin Marimekon repun, kangaskassin ja kaulahuivin, Burberryn käsilaukun, harmaan peruspipon ja tumput sekä pitkän ohuen untuvatakin ja pitkän harmaan collegetakin. Lämpötila vaihtelee matkan aikana noin -5 ja +20 asteen välissä. Joten se tuo tietysti omat haasteensa, mutta siksipä vaatteita on laidasta laitaan, lämmintä ja vähän kevyempää.

Ensi lauantaina näytän mitä kaikkea muuta pakkasin mukaan ja kuinka pienellä kilomäärällä pääsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti