31. tammikuuta 2017

Vacation mode

Vacation mode

03:30 Herätys: Ei yksinkertaisesti saanut enää nukuttua. Lähdettiin lauantaina aamulla 9:10 koneella Arlandan kautta Los Angelesiin ja oltiin perillä 22:00 Suomen aikaan. Losissa kello oli vasta 12:00. Matkustaminen aikaeroineen oli kohtuullisen uuvuttavaa ja illalla uni tuli jo puoli seitsemän aikaan. Joten kyllä yhdeksän tunnin yöunet saivat jo riittää. Pötköteltiin sängyssä oikein urakalla kolmisen tuntia, ihanaa olla lomalla!


06:30 Aamulenkki: Pujahdin siniseen juoksupaitaan -ja -housuihin ja laitoin viimeisiä kertoja käytössä olevat rikkinäiset Niket jalkaani . Lauri katsoi reitin ja helvetillisen reitin katsoikin, 75% reitistä oli nimittäin ylämäkeä. Mutta kiitos jalkojen täydellinen väsyttäminen teki hyvää pitkän edeltävän lentopäivän jäljiltä.


07:45 Aamiaisen haku: Hain Laurin motellilta matkaan ja käveltiin läheiselle Grace Cafeelle hakemaan aamiaista ja kahvia. 1,50$ ei ollut ollenkaan huono hinta 0,4 L kahville, varsinkaan kun sympaattinen kahvin myynyt mummeli antoi vielä omenan kaupan päälle.


10:00 Automatka osa 1: Kamat kasaan ja otetaan suunnaksi Palm Springs. Lämpömittarissa miltei 20° C ja täydellinen keli. Pitkiä moottoritien pätkiä viisine yhdensuuntaisine kaistoineen ja navi joka hokee 100m välein pysy vasemmalla. Sellaisia maisemia joita en ollut koskaan nähnyt.


12:15 Saapuminen näköalatasanteelle: Kolmikaistaisen tien vaihduttua yksikaistaiseksi vuoristossa kiemurtelevaksi tieksi, yhdistettynä nälkään sain aikaan pysähtymisen ihan extemporee yhdelle näköalatasanteelle. Jonka jälkeen todettiin että ollaan ihan väärässä paikassa. Otettiin parit kuvat, laitettiin uusi osoite naviin ja suunnattiin Palm Springsin keskustaan syömään.


13:30 Saapuminen Palm Springsiin lounaalle: Auto parkkiin ja ruokapaikalle. Söin sitten muuten maailman surkeimman talon salaatin.

14:30 Automatka osa 2: Navi kertoo matka-ajaksi 3h 50 min. Vuoristoa, ”aavikkoa”, tuulivoimaloita ja kaikkea siltä välillä seuraavan neljän tunnin ajan. Pieni pysähdys huoltoasemalle vessan ja veden merkeissä. Auringoslasku, karusellitie (tie pomppi niin että otti vatsanpohjasta).

18:30 Saavutaan hotellille Kingmaniin: Huoneen checkkaus, pikainen huoneessa käynti ja uudestaan autoon.

19:00 Kauppaan: Väsymyksen ja laiskuuden iskiessä autolla tien toiselle puolelle Walmarttiin. Vähäh iltapalaa ja kahviostoksia.

20:00 Hotellilla: Aloitan kirjoittaman koneella tätä postausta. Huomaan samalla aikavyöhykkeen vaihtuneen ja kellon olevan 21:30. Iltapesu ja sitten nukkumaan vähän kymmenen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti